Український промо-ролик транслюватимуть на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі (+ВІДЕО)

4 Листопада 2010
8974
4 Листопада 2010
15:10

Український промо-ролик транслюватимуть на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі (+ВІДЕО)

8974
Український промо-ролик транслюватимуть на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі (+ВІДЕО)

Новий промо-ролик України, який створено до чемпіонату «Євро-2012», транслюватимуть на каналах Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі. Про це повідомили на прес-конференції іноформаційного центру «Україна-2012».

 

Промо-ролик створений продакшн-студією Shootgroup, режисер - Юліан Улибін (Україна), оператор - Торстен Ліпсток (Німеччина). Тривалість кліпу 90 секунд, є також його короткий варіант по 60 та 30 секунд.

 

За сюжетом відзнятого на кіноплівку ролика, іноземці приїздять до України, щоб відкрити її для себе - «нову, невідому, але сучасну державу».

 

Робота над роликом проходила з 12 жовтня до 1 листопада, зйомки відбувалися в «наймальовничіших місцях України»: від Борисполя до Площі Ринок у Львові. Також до відео увійшли кадри Національного парку Синевир, Коктебелю, Балаклави, набережної Севастополя.

 

За словами віце-прем'єр-міністра України з питань «Євро-2012» Бориса Колеснікова, це перший ролик, який знайомить з країною, наступні три будуть присвячені історичним особливостям країни

 

В ефірі Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі, де транслюватимуть ролик у рамках промо-кампанії «Євро-2012», має з'явитися 1 грудня. Як зазначив пан Колесников, рамкову угоду з телекомпаніями планують підписати 10-12 листопада.

 

 

 

 

Також на конференції представили логотип України, в основі якого «найвідоміший і найулюбленіший з українських символів - квітка соняшника, яка схожа на сонце». Логотип був створений дизайнером рекламного агентства Saatchi&Saatchi Андрієм Крисенковим.

 

За словами директора з розвитку бізнесу Saatchi&Saatchi Анни Шевченко, стилістику обрали з урахуванням світових тенденцій дизайну: мінімалізм, прості кольори та відсутність симетрії. В англомовному варіанті збережено літеру «ї».

 

Зазначимо, що цей логотип є переможцем всеукраїнського творчого конкурсу ДП «Центр комунікацій "Україна-всесвіт"», що проходив з 1 по 15 жовтня. Дизайнер мав завдання створити унікальний знак України, що включав би в себе слово «Україна» і зображувальний елемент, який би асоціювався з нашою державою.

 

За словами Бориса Колеснікова, бюджет ролика та логотипа становить 3,5-4 млн грн, хоча було заплановано 8 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8974
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4922 дн. тому
Не имею к тем роликам никакого отношения.
Ихон
4922 дн. тому
// // Товарищ Пинчук перестаньте себя же нахваливать.
//
4922 дн. тому
А "пинчуковские" ролики 2000 года все равно круче. Там, правда, нет донечкого стадиона...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду