detector.media
21.03.2011 16:04
Дарка Чепак готова вийти зі «Стоп цензурі!» й хоче розібратися з президентським пулом

Новообраний прес-секретар президента України Дарка Чепак висловила свою готовність вийти з громадського руху «Стоп цензурі!», якщо в цьому буде потреба. Про це вона заявила в інтерв'ю Олександрові Чаленку з «Обозревателя».

 

На запитання, чи написала Дарка Чепак заяву про вихід із руху, вона відповіла: «Якщо треба написати таку заяву - прошу».

 

Пані Чепак додала, що із задоволенням зустрілася б з активістами «Стоп цензурі!»: «Це мої колеги, я дуже їх поважаю і намагатимуся допомогти їм усім, чим зможу». Крім цього, новий прес-секретар Януковича «пишається», що «справді була в "Стоп цензурі!", а під час Помаранчевої революції я працювала на 5-му каналі».

 

Також речник президента повідомила, що хоче розібратися з президентським пулом. У відповідь на запитання, чи братиме вона в президентський пул опозиційних журналістів «типу Сергія Лещенка чи Мустафи Найєма» Дарка Чепак відповіла: «Я хочу з цим всім розібратися найближчим часом. Дайте мені час поговорити і з журналістами, і з прес-службою АП. Треба розібратися, чому вони так робили досі (брали лише перевірених журналістів. - ред.)».

 

Що ж до того, чи стало менше свободи слова в Україні при Вікторі Януковичу, пані Чепак сказала: «Думаю, що свобода слова - це вічний процес. За неї треба боротися за будь-якої влади. Мені пощастило, що я ніколи не працювала під тиском. Те, що я бачу зараз довкола свого імені - скоріше маніпуляції. Я - за свободу слова, за чесність, прозорість і професійність. Я не змінилася».

 

Нагадаємо, 17 березня Віктор Янукович призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY