detector.media
14.03.2011 20:17
«Україна» хоче через суд стягнути зі «Сфери-ТВ» 13,1 млн грн

ТРК «Україна» звернулася до Господарського суду міста Києва з позовом про стягнення з компанії «Сфера-ТВ Плюс» 13,1 млн грн. Про це повідомляє «Дело».

 

У позові йдеться про те, що ці кошти компанія заборгувала каналу відповідно до угоди про надання рекламних послуг, підписаної в листопаді 2008 року.

 

Перший розгляд справи мав відбутися ще в жовтні 2010 року, однак був відкладений на прохання відповідача. Після цього «Сфера-ТВ Плюс» подала зустрічний позов проти ТРК «Україна».

 

Після цього розгляд справи неодноразово переносили з ініціативи «Сфера-ТВ Плюс». За інформацією прес-служби ТРК «Україна», черговий розгляд має відбутися 16 березня.

 

Прес-секретар «Сфера ТВ» Валентин Войтков повідомив «Делу», що компанія «Сфера-ТВ Плюс» створювалася для співпраці з ТРК «Україна». «Після припинення каналом в односторонньому порядку договору, ми вийшли зі складу засновників «Сфера-ТВ Плюс» і жодного стосунку ані до судів, ані до подальшої фінансово-господарської діяльності підприємства не маємо», - сказав він.

 

Нагадаємо, ТРК «Україна» відмовилася від співпраці із сейлз-хаусом «Сфера ТВ» 1 вересня 2009 року. Тоді було оголошено, що ексклюзивним продавцем рекламного часу загальнонаціонального телеканалу «Україна» і тематичного «Футбол» став власний сейлз-хаус групи «Україна» «Медіапартнерство».

 

У прес-службі ТРК «Україна» деталі позову не коментують, посилаючись на те, що це конфіденційна інформація.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY