I.ua купує Gala.net

11 Березня 2011
21658
11 Березня 2011
15:36

I.ua купує Gala.net

21658
I.ua купує Gala.net

Один з найбільших за обсягом аудиторії українських інтернет-порталів I.ua купує портал Gala.net. Цю інформацію сайту  watcher.com.ua «Детектор медіа» підтвердив Павло Шилько (DJ Паша), президент Gala Media Group.

 

«Це правда, але угоду ще не фіналізовано», - зазначив він. Сказати, яку частку у Gala.net купує I.ua (100% чи меншу), він наразі не зміг - через незавершеність операції. За його словами, деталі будуть оголошені у понеділок, 21 березня.

 

Gala.net засновано 2000 року. Сайт разом з «Гала-Радіо» входить до Gala Media Group. Група належить Джозефу Леміру (Joseph Lemire).

 

У рейтингу Bigmir серед порталів за останній місяць I.ua обіймав другу сходинку (майже 14 млн хостів), Gala.net  - дванадцяту (680 тис. хостів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21658
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
///
4813 дн. тому
Что вам не понятно? Если бы продавался i.ua, то было бы "Одного з найбільших"..., а не "Один з найбільших..."
Алегарф
4813 дн. тому
Так и не понятно хто кого покупает. "Бытие определяет сознание" : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду