«Профутбол» вестиме Ігор Циганик

28 Лютого 2011
13359
28 Лютого 2011
17:47

«Профутбол» вестиме Ігор Циганик

13359
«Профутбол» вестиме Ігор Циганик

Футбольне шоу «Профутбол» на телеканалі «2+2» вестиме спортивний коментатор Ігор Циганик. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оновлений проект стартує 6 березня і надалі виходитиме щонеділі о 21.30.

 

У студії футбольні події коментуватимуть три експерти: футбольний журналіст, тренер і гравець. Їхні імена не розголошують до ефіру. Майже у кожному випуску «Профутболу» з'являтиметься гість програми - «герой футбольного тижня».

 

Так само приховують ім'я співведучої. «Співведучою Ігоря Циганика, "голосом глядачів на програмі", стане чарівна красуня з дуже-дуже відомим у вітчизняному шоу-бізнесі прізвищем», - зазначив керівник проекту Степан Щербачов.

 

Як уже писала ТК, «Профутбол» вийде в оновленому форматі. Проект транслюватиметься в оновленій студії з новою графікою

 

Програма виходитиме в ефір «2+2» після завершення туру Прем'єр-ліги. Оновлений «Профутбол» матиме чітко структуровані рубрики. Кожен випуск розпочинатиметься добіркою футбольних подій тижня. Ведучий та експерти обговорюватимуть результати чергового туру Прем'єр-ліги, матчі єврокубків, виступи збірної, зміни у турнірній таблиці, суперечливі моменти минулих матчів - попередження, видалення, штрафні удари, пенальті тощо. Також у програмі звучатимуть коментарі глядачів, отримані через інтернет. Далі у «Профутболі» йтиме обговорення новин та чуток футбольної індустрії (трансфери, реформи, підготовка до Євро-2012, міжнародні новини) і прогнози експертів щодо та подій наступного тижня.

 

«Фінальну частину оновленого «Профутболу» умовно можна назвати "світською". Тут на глядачів чекатиме інформація з-за меж футбольного майданчика: події й  цікавинки, головними дійовими особами яких стали відомі футболісти, тренери, футбольні менеджери чи їхні дружини, подруги, друзі, діти», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13359
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4814 дн. тому
шило на мило поміняли
Qcumber
4814 дн. тому
Дуже задоволений таким рішенням каналу. У Таран і Андріюк, при всій повазі до них, програма виходила слабенько. Пам'ятаю, як Ігор Циганик вів на Мегаспорті "Відверто про футбол". Недоліки були, але програму дивитись було цікаво. Сподіваюсь, що оновлений "Профутбол" також буде приємніший для очей. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду