«Профутбол» каналу «2+2» змінює формат, студію та графіку

6 Липня 2012
6276
6 Липня 2012
18:13

«Профутбол» каналу «2+2» змінює формат, студію та графіку

6276
Оновлена програма з 15 липня
«Профутбол» каналу «2+2» змінює формат, студію та графіку

15 липня в прямому ефірі телеканалу «2+2» стартує оновлена футбольно-аналітична програма «Профутбол» з Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою. Про це повідомляє прес-служба «2+2».

 

У новому сезоні на глядачів «Профутболу» чекають нові інтерактивні можливості проекту, оновлена графіка, новий логотип програми та оновлена студія.

 

«Суттєвою складовою кожного випуску будуть запитання, думки, коментарі футбольних уболівальників, які редакція отримує як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску», - говорить керівник департаменту спортивних проектів Степан Щербачов.

 

За словами пана Щербачова, програма збереже своє аналітичне спрямування, структуровані рубрики. Головним змістовим стрижнем «Профутболу» залишиться фаховий аналіз матчів Чемпіонату України, Ліги Чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.

 

Разом з ведучими «Профутболу» Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою дискусію в студії вестимуть відомі футбольні експерти: Віктор Леоненко, Сергій Нагорняк, Олександр Іщенко, Андрій Несмачний.

 

Також формат програми передбачає запрошення у студію спеціальних гостей - гравців, суддів, тренерів чи футбольних функціонерів, з чиїм ім'ям пов'язуватиметься найяскравіший момент минулого тижня.

 

Щодо «світської» складової «Профутболу», то, як зауважив Степан Щербачов, «ми не прагнемо розповісти про кожен автомобіль футболістів або висвітлити кожен похід по крамницях їхніх дружин та подруг, але ми, безперечно, звертатимемося до значимих подій з-за меж футбольного майданчика, які викликають значний інтерес уболівальників».

 

Також у новому сезоні на глядачів чекає продовження конкурсу «Кращий гол року» серед голів Чемпіонату України, переможець якого отримає спеціальний приз від програми «Профутбол». Переможця глядачі визначають протягом року, щомісяця обираючи «Гол місяця», серед яких наприкінці грудня буде обрано «Гол року».

 

Старт оновленого «Профутболу» канал «2+2» підтримує рекламною кампанією на носіях зовнішньої реклами по всій Україні, кампанією у спеціалізованих друкованих ЗМІ, на ФМ-радіостанціях та інтернет-сайтах.

 

Годинні випуски оновленого «Профутболу» виходитимуть у прямому ефірі на «2+2» щонеділі о 21:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6276
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду