Проект «Про футбол» на «2+2» взяв частку 1,4%

31 Серпня 2010
12428
31 Серпня 2010
16:49

Проект «Про футбол» на «2+2» взяв частку 1,4%

12428
Проект «Про футбол» на «2+2» взяв частку 1,4%

Проект «Про футбол», що стартував 30 серпня на каналі «2+2», мав рейтинг 0,47% та частку 1,40% за загальнонаціональною панеллю GFK, аудиторія «18-54» (тут і далі наведено попередні дані компанії GFK). У містах з населенням понад 50 тисяч осіб показники проекту вищі: 0,68% (рейтинг) та 2,14% (частка). Проект вийшов у слоті 21:00-22:15.

 

Як повідомляла ТК, у рамках спортивного ток-шоу обговорюються актуальні події футболу з акцентом на українському чемпіонаті. До студії запрошують гостей: футбольних експертів, тренерів, арбітрів, відомі футболістів, журналістів та фанатів. Їхнє спілкування у студії доповнюватимуть авторські репортажі спортивних журналістів. Ведучі ток-шоу - Лідія Таран і Констянтин Андріюк.

 

«Про футбол» взяв вищу частку за середню каналу (за минулий тиждень «2+2» мав 1,24% за загальнонаціональною панеллю). Проект сприяв  зростанню показника слоту. Минулого тижня середня частка слоту становила 1,36% (загальнонаціональна панель, аудиторія «18-54»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12428
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4995 дн. тому
Ну минулого тижня цей канал називався ще "КІНО". Несподобався мені новий логотип. Зробили б його білим - було б краще.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду