Програма «Про футбол» на «2+2» повернеться в ефір в оновленому форматі

23 Лютого 2011
14911
23 Лютого 2011
10:47

Програма «Про футбол» на «2+2» повернеться в ефір в оновленому форматі

14911
Програма «Про футбол» на «2+2» повернеться в ефір в оновленому форматі

Програма «Про футбол» на каналі «2+2», яка 6 березня о 21:30 повернеться в ефір після сезонної відпустки, виходитиме в оновленому форматі. Про це ТК повідомили у прес-службі телеканалу.

 

Про деталі переформатування проекту буде відомо пізніше. Як ішлося на сайті «Чемпіон», у програмі на ролі нових співведучих проби проходили екс-тренер київського «Арсенала» В`ячеслав Грозний, екс-футболіст «Динамо» Олег Саленко та журналіст Артем Франков.

 

Нагадаємо, програма «Про футбол» стартувала на  «2+2» 30 серпня. У рамках спортивного ток-шоу обговорюють актуальні події футболу з акцентом на українському чемпіонаті. До студії запрошують гостей: футбольних експертів, тренерів, арбітрів, відомих футболістів, журналістів та фанатів. Їхнє спілкування у студії доповнюють авторські репортажі спортивних журналістів. Ведучі ток-шоу - Лідія Таран і Костянтин Андріюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14911
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь Бродный
4833 дн. тому
Готовится очередная чушь
1
4833 дн. тому
> До речі, кому відомо,хто зараз відповідає на "плюсах" саме за спортивне мовлення? Щербачов-молодший...
fcw
4833 дн. тому
У першу чергу у цій програмі дратували ведучі, які ніяк не могли "грати" у парі та в одні ворота. Програма не мала стрижня,якісь хитання з боку в бік, не мала свого обличчя. Про це вже якось тут влучно писав Случевський. Тож, рішення змінити формат логічне.До речі, кому відомо,хто зараз відповідає на "плюсах" саме за спортивне мовлення?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду