detector.media
28.02.2011 17:47
«Профутбол» вестиме Ігор Циганик
«Профутбол» вестиме Ігор Циганик

Футбольне шоу «Профутбол» на телеканалі «2+2» вестиме спортивний коментатор Ігор Циганик. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оновлений проект стартує 6 березня і надалі виходитиме щонеділі о 21.30.

 

У студії футбольні події коментуватимуть три експерти: футбольний журналіст, тренер і гравець. Їхні імена не розголошують до ефіру. Майже у кожному випуску «Профутболу» з'являтиметься гість програми - «герой футбольного тижня».

 

Так само приховують ім'я співведучої. «Співведучою Ігоря Циганика, "голосом глядачів на програмі", стане чарівна красуня з дуже-дуже відомим у вітчизняному шоу-бізнесі прізвищем», - зазначив керівник проекту Степан Щербачов.

 

Як уже писала ТК, «Профутбол» вийде в оновленому форматі. Проект транслюватиметься в оновленій студії з новою графікою

 

Програма виходитиме в ефір «2+2» після завершення туру Прем'єр-ліги. Оновлений «Профутбол» матиме чітко структуровані рубрики. Кожен випуск розпочинатиметься добіркою футбольних подій тижня. Ведучий та експерти обговорюватимуть результати чергового туру Прем'єр-ліги, матчі єврокубків, виступи збірної, зміни у турнірній таблиці, суперечливі моменти минулих матчів - попередження, видалення, штрафні удари, пенальті тощо. Також у програмі звучатимуть коментарі глядачів, отримані через інтернет. Далі у «Профутболі» йтиме обговорення новин та чуток футбольної індустрії (трансфери, реформи, підготовка до Євро-2012, міжнародні новини) і прогнози експертів щодо та подій наступного тижня.

 

«Фінальну частину оновленого «Профутболу» умовно можна назвати "світською". Тут на глядачів чекатиме інформація з-за меж футбольного майданчика: події й  цікавинки, головними дійовими особами яких стали відомі футболісти, тренери, футбольні менеджери чи їхні дружини, подруги, друзі, діти», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY