detector.media
25.02.2011 15:55
Януковичу не вдалося з’єднатися з Каневом з технічних причин

Під час трансляції телемарафону «Розмова з країною» не вдалося встановити зв'язок з містом Каневом. Як повідомляє прес-служба Першого національного, сталося це через технічні несправності, що виникли під кінець прямої трансляції.

 

За словами генерального директора Першого  Єгора Бенкендорфа, усі питання, які хотіли поставити президенту мешканці Канева, журналісти Першого передадуть до адміністрації голови держави: «Ми дуже вдячні усім мешканцям Канева, які прийшли сьогодні спеціально для того, щоб взяти участь у "Розмові з країною". Ми приносимо свої вибачення цим людям за технічний зрив трансляції. На жаль, є технічні несправності, що не дали нам можливості здійснити пряме включення з цим містом. Наразі в Каневі працюють кореспонденти Першого Національного, які збирають питання мешканців Канева. Найближчим часом вони будуть передані президентові України».

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслювали шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і тривав чотири години. На Першому національному трансляція була забезпечена сурдоперекладом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY