У Каннах відбудеться прем’єра міжнародної версії «Мудаків. Арабесок»

11 Травня 2011
11249
11 Травня 2011
15:34

У Каннах відбудеться прем’єра міжнародної версії «Мудаків. Арабесок»

11249
У Каннах відбудеться прем’єра міжнародної версії «Мудаків. Арабесок»

17 травня на Канському кінофестивалі відбудеться прем'єра міжнародної версії українського кіноальманаху «Мудаки. Арабески». Про це повідомляє компанія «Артхаус Трафік».

 

Як уточнили ТК в прес-службі «Артхаус Трафік», міжнародна версія фільму відрізняється від тієї, яка була представлена в Україні, хронометражем. Замість 1 год. 30 хв. вона триватиме 1 год. 10 хв. З циклу буде вирізано кілька найбільш розкручених короткометражок, у тому числі фільм «Глухота», який уже неодноразово брав участь у міжнародних кінофестивалях.

 

Нагадаємо, «Мудаки. Арабески» вийшли в український кінопрокат 23 вересня. В основі задуму проекту - ідея всесвітнього хаосу в окремому народі. У  прокаті фільм переглянули 20 тисяч глядачів. Окремі новели кінопроекту представляли Україну на більш ніж 20 міжнародних кінофорумах, зокрема на Берлінале та Марта Віньярд.

 

Також у рамках роботи українського павільйону Канського фестивалю автори альманаху представлять свій наступний проект - «Україно, гудбай».

 

До «Україно, гудбай» увійдуть 30 короткометражок про масову еміграцію українців з країни. Серед учасників фільму як досвідчені професіонали телебачення, так і молоді автори: Володимир Тихий (режисер, автор фільму «Русалочка», «Мойщики  автомобилей»), Наталія Ворожбит (драматург, співавтора серіалу «Школа»), учасники ЛСД (Лабораторії сучасної драми) та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11249
Читайте також
15.11.2010 15:32
Михайло Бриних, «Радіо Свобода»
38 354
16.09.2009 11:19
Анна Грабська, «Україна молода»
35 718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду