detector.media
15.02.2011 11:57
Шість телеканалів транслюватимуть 25 лютого «Розмову з країною» Віктора Януковича

25 лютого в день річниці інавгурації президент України Віктор Янукович візьме участь у телепроекті «Розмова з країною», співорганізаторами якого виступили Національна телекомпанія України, телеканали «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна» і 5 канал. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

Як повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, президент протягом трьох годин у прямому ефірі зі студії, розташованої в кіностудії імені Довженка, відповідатиме на запитання громадян, які будуть поставлені в ході прямих включень з регіонів, а також на запитання, які надійдуть телефоном та через інтернет.

 

Прямі включення з регіонів до студії будуть організовані за допомогою технічних можливостей телеканалів-співорганізаторів.

 

Сьогодні, 15 лютого, розпочався прийом запитань. Для цього на базі ВАТ «Укртелеком» організовано контакт-центр, дзвінки до якого - безкоштовні. Надіслати свої запитання можливо також через інтернет. Їх приймають партнери телепроекту - інформагентства УНІАН та «Інтерфакс-Україна».

 

Тригодинний прямий ефір розпочнеться 25 лютого об 11:00, інформують відповідні банери на сайтах УНІАНу та «Інтерфаксу-Україна».

 

За даними прес-служби президента, усі запитання з контакт-центру, а також ті, що надійдуть через інтернет, щодня будуть передаватися президенту. У подальшому їх обіцяють проаналізувати і по кожному надати відповідь.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY