Переможниця «Україна має талант!» зняла анімаційний фільм про Донецький кардіоцентр

8 Січня 2011
6336
8 Січня 2011
14:25

Переможниця «Україна має талант!» зняла анімаційний фільм про Донецький кардіоцентр

6336
Переможниця «Україна має талант!» зняла анімаційний фільм про Донецький кардіоцентр

Переможниця проекту «Україна має талант!» та майстриня пісочної анімації Ксенія Симонова зняла пісочний фільм про Донецький дитячий кардіологічний центр України, відмовившись заради роботи над ним від контракту з американською клінікою. Про це повідомили у прес-службі Ксенії Симонової, пише «Укрінформ».

 

Як повідомляється, місяць тому медична клініка з США запропонувала Ксенії створити рекламний відеоролик із піску. Передбачено також масштабну рекламну кампанію за участю майстра пісочної анімації і ротація реклами на телеканалах США. За контрактом Симонова не повинна була протягом року брати участь в інших проектах, пов'язаних із медичними закладами. Однак аніматорка відмовилася від контракту на користь роботи над благодійним анімаційним фільмом про Донецький центр дитячої кардіохірургії.

 

За словами Ксенії Симонової, вона дізналася про існування Донецького дитячого кардіоцентру з телепрограми. «Я сама мати, і я уявила собі те, що відчувають батьки малюків із діагнозом "порок серця". Мені кардіохірурги здалися чарівниками, що творять чудеса. Проводив операцію лікар, чиє ім'я я відразу запам'ятала, - Ігор Мокрик. Мені захотілося допомогти, я відчула, що емоції від побаченого можуть стати основою для фільму з піску», - розповідає Ксенія.

 

Фільм було знято, змонтовано і викладено в соціальних мережах напередодні Нового року. Аніматорка створила дві версії фільму - російсько- і англомовну, щоб допомога українським дітям могла приходити і з-за кордону.

 

У планах переможниці проекту «Україна має талант!» - ще одна пісочна історія для Донецького центру дитячої кардіохірургії.

 

<object width=

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6336
Читайте також
03.07.2009 10:35
Маша Томак, «День», Анна Слєсарєва, Анастасія Сошина, «День»
21 860
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду