UBC запускає політичне ток-шоу англійською мовою

25 Листопада 2009
17539
25 Листопада 2009
12:51

UBC запускає політичне ток-шоу англійською мовою

17539
UBC запускає політичне ток-шоу англійською мовою

Ukrainian Business Channel запускає аналітичний проект, що виходитиме англійською мовою. Про це «Телекритиці» повідомила прес-служба телеканалу.

 

Назва студійного дискусійного шоу - Election 2010. Планується, що програма виходитиме щотижня та зацікавить англомовну аудиторію в Україні та її межами.

 

Ведучим та автором проекта стане британський журналіст Пітер Діккінсон. Він працює в Україні починаючи з 1997 року, видає журнали Business Ukraine та Lviv Today. Пан Діккінсон обіцяє «влаштовувати збалансовані, відкриті та змістовні дебати щодо ключових моментів поточної президентської виборчої кампанії у країні».

 

Гостями студії будуть люди, які представлятимуть українську та міжнародну громадськість.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17539
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5276 дн. тому
Очередная джинса- гостями студии будет тот, кто заплатит денег. Либо в кассу, либо г-ну Кожирнову.
Бывалый
5276 дн. тому
На ЮБС давно были новости и аналитические проекты на английском языке.Убили.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду