Наталія Катериненко виграла апеляційний суд у каналу UBC

9 Квітня 2010
22601
9 Квітня 2010
15:12

Наталія Катериненко виграла апеляційний суд у каналу UBC

22601
Наталія Катериненко виграла апеляційний суд у каналу UBC

Київський апеляційний суд залишив  в силі рішення Дніпровського районного суду міста Києва від 12 жовтня 2009 р. у справі  журналістки Наталії Катериненко проти «Телеканалу-100» (канал UBC). Про це повідомляє прес-служба комітету Київської незалежної медіа-профспілки.

 

Як повідомляла ТК, 5 червня 2010 року Дніпровський районний суд міста Києва зобов'язав ТзОВ «Телеканал-100» (канал UBC) виплатити колишній співробітниці журналістці Наталії Катериненко 27 300 гривень компенсації. Після цього представники телеканалу звернулися до Київського апеляційного суду. Згідно  з рішенням апеляційної інстанції, канал має сплатити журналістці грошову компенсацію у розмірі близько 13 тис. грн.

 

На запитання ТК про те, буде канал виконувати рішення суду чи оскаржуватиме його далі, гендиректор Олександр Саломаха відповів: «Якщо є рішення суду, то треба його виконувати. Але взагалі-то вирішую не я. Що робити - вирішуватимуть у холдингу. Кадрова служба перебуває там. Я взагалі перший раз про цю справу чую».

 

Наталія Катериненко, була авторкою проекту «Art-Мані», що транслювався на UBC. У кінці грудня 2007 року  їй запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням, але вона відмовилася. Ршення позиватися до каналу Наталія Катериненко прийняла після того, як керівництво відмовилося сплатити їй компенсацію, належну працівникові при його скороченні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду