Перший планує запустити проекти з Юрієм Ніколаєвим та Лолітою для показу в країнах СНД

26 Листопада 2010
10399
26 Листопада 2010
17:04

Перший планує запустити проекти з Юрієм Ніколаєвим та Лолітою для показу в країнах СНД

10399
Перший планує запустити проекти з Юрієм Ніколаєвим та Лолітою для показу в країнах СНД

Перший національний розробляє проект з ведучим «Утренней звезды» Юрієм Ніколаєвим. Про це ТК розказав головний продюсер НТКУ Олексій Семенов.

 

За його словами, Перший канал розглядаю кілька міжнародних проектів, розрахованих на продаж у різні країни СНД. Одним з них має бути шоу з Юрієм Ніколаєвим, в якому візьмуть участь діти з країн колишнього СРСР. «На сьогодні є домовленість з телеканалами різних країн. Ми працюємо з великими корпоративними спонсорами», - зазначив пан Семенов.

 

Також канал веде переговори з Державним департаментом виконання покарань та планує створити у взаємодії з ним серію документальних фільмів.

 

«Я хотів запустити такий проект, коли береться одна резонансна подія, наприклад, падіння літака, пілоти якого тепер у в'язниці. Ми почали це обговорювати, і представники Департаменту розказали про жінок, які перебувають на довічному ув'язненні. В інших країнах фактично більше не залишилось жінок на довічному ув'язненні. В Україні таких жінок 20, вони усі перебувають у Харкові в 54-й колонії», - сказав він. Саме тому канал вирішив  створити 20 документальних фільмів по 26 хвилин про долю кожної з цих жінок.

 

 А от з партнером по цьому проекту Перший ще не визначився і, за словами пана Семенова, зараз шукає продакшн: «Ми розуміємо, що силами каналу не зможемо створити якісний продукт, який можна буде показувати для всього світу. Бо це досить затратна історія. І ми зараз шукаємо продакшн, який увійде у незрозумілу форму співпраці, бо в нас грошей немає». На сьогодні до каналу надійшли пропозиції від трьох компаній.

 

Олексій Семенов планує запросити вести цей проект російську ведучу та співачку Лоліту Мілявську: «Тоді ми зможемо охопити ринок країн СНД».

 

 Окрім цього, Перший національний розглядає можливість запустити телемости зі столицями різних держав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10399
Читайте також
30.11.2010 11:00
Наталия Полынкова, для «Детектор медіа»
10 224
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телек
4898 дн. тому
Боже, какая чушь! Ну кто этого стареющего маразматика в СНГ купит? Или поверит в искренние переживания Лолиты о судьбах заключенных? Кошмар!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду