Олексій Семенов готує кулінарне шоу для «Інтера» з Писанкою та Добриніним

18 Березня 2010
16993
18 Березня 2010
10:47

Олексій Семенов готує кулінарне шоу для «Інтера» з Писанкою та Добриніним

16993
Олексій Семенов готує кулінарне шоу для «Інтера» з Писанкою та Добриніним

Продюсер Олексій Семенов готує кулінарне шоу для «Інтера». Про це він повідомив ТК.

 

За його словами,  поки що знято лише пілот проекту, який він має намір запропнувати для одного з каналів медіагрупи «Інтер». Ведуть шоу Руслана Писанка та Микита Добринін, діджей «Русского радио».

 

Поки є робочі назви програми «Халявина-галявина» або «Щастя є».

 

В цю програму може звернутись кожен бажаючий, який хоче подарувати свято для когось зі своїх близьких, і тоді шеф-кухар готуватиме страви саме для цієї людини, враховуючи її індивідуальність та сенс події. За словами продюсера, це може будь-яка урочиста подія - день народження дитини, ювілей, проводи в армію, корпоративне застілля. Для пілоту було відзнято дівич-вечів.

 

Нагадаємо, Олексій Семенов зараз веде на «Інтері» проект «Шалені татусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16993
Теги:
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Реееееева
5157 дн. тому
Эй, Интересующийся, про какие 4 канала ты несешь? Я знаю про него только, что он в НТН был генпродюсером в тот момент, когда канал продали за 250 миллионов. Ты это, дурачок, считаешь - в минус отправить!?
GOLEM
5157 дн. тому
Управлял телепроцессом от Первого Национального. Они с Бенкендорфом уже сто лет друзья - так неудивительно, что Бенкендорф его пригласил. У Бенкендорфа неплохая кампашка собирается. Он - не дурак!!!!
милашка
5157 дн. тому
а что он там делал?
GOLEM
5157 дн. тому
Чувак-профессионал, он прекрасно разруливал конфликты в студии Савика, когда "Украина" запретила транслировать "Евровидение" на Первый Национальный. За 10 минут он там такой "шорох" на всех навел! И эфир был! Мы тут все в аппаратной были поражены. Так что я ценю теперь намного сильнее его.
студент Интершколы
5157 дн. тому
все вы, написавшие свои слова, совсем не знаете Семенова. я горжусь тем, что учился у него. через Интершколу прошло много преподавателей, профессиональнее Семенова не было. спросите у любого студента - это знают все. а вы, обвинявшие его в глупости, просто завидуете. идите, дрищите в своих спальнях
Интересующийся
5162 дн. тому
Поработав помощником у Арифулиной в Москве на второсортных проектах, сделавши себе имидж в Киеве крутого телевизионщика из Москвы, введя в минуса три украинских национальных телеканала и не закончивши создавать четвёртый канал - Лёша, наконец-то, принялся что-то создавать сам. Приветствую! Или это опять развод богатого буратино?
мелашка
5162 дн. тому
схоже на те. але бути легальними феристами теж не всім дано
Саша
5162 дн. тому
Тоді це не є творчі люді, а звичайні аферисти)
мелашка
5162 дн. тому
творчість, Саша, в сьогоднішніх умовах - це вміння видати за своє те, що придумали інші, і не лише зробити собі на цьому ім"я, а ще й непогано заробляти)) оце творчість)
Саша
5162 дн. тому
Як оці люди можуть вважатися творчими ящо вони не спроможні щось нове вигадати?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду