Перший вирішив омолоджувати свою аудиторію

29 Листопада 2010
4374
29 Листопада 2010
12:05

Перший вирішив омолоджувати свою аудиторію

4374
Перший вирішив омолоджувати свою аудиторію

Перший національний планує омолоджувати свою цільову аудиторію. Про це розказав головний продюсер НТКУ Олексій Семенов під час чату в «Детектор медіа».

 

За його словами, у 2011 році канал планує отримати частку 3%, цільова аудиторія - чоловіки та жінки 45+. Також пан Семенов сказав, що цей перехід буде поступовим.

 

«Як ви собі уявляєте перехід від каналу, цільова аудиторія якого була: чоловіки та жінки старше 70 років? Це ж не тумблер переключити. Слава Богу, у нас вистачає мудрості не втрачати аудиторію, яка була, і при цьому привертати увагу нової. Ми будемо омолоджувати аудиторію каналу», - зазначив він.

 

Нагадаємо, за дослідженням Media Resources Management, Перший національний зайняв вільну нішу - «дорослий чоловічий канал» та сформував власне ядро глядачів - чоловіки віком  60+.

 

 Пан Семенов повідомив, що зараз якраз обговорюється спецпроект програми «Нащадки» - «Дорослі ігри», який би і міг орієнтуватись на дещо молодших глядачів. «Спочатку ми думали, що це буде проект, де люди, старші 60 років, знайомитимуться один з одним, щоб разом піти на романтичне побачення, на вечерю чи до театру. Але ми ще вирішуємо, які мають бути учасники: старші за 60 років чи старші 45 років. Ми розуміємо, що це зовсім різна аудиторія та захоплення. Наприклад, мій дідусь, якому 68 років, нещодавно познайомився з жінкою, і вони стали жити разом. Але швидше за все, за рахунок того, що ми залишаємо соціальну значимість програм, ми будемо  трохи омолоджувати вік», - додав головний продюсер НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду