Олексій Семенов пише книгу «Телебачення та практика»

26 Листопада 2010
2345
26 Листопада 2010
14:02

Олексій Семенов пише книгу «Телебачення та практика»

2345
Олексій Семенов пише книгу «Телебачення та практика»

Головний продюсер НТКУ Олексій  Семенов пише книгу  під назвою «Телебачення та практика». Про це він повідомив сьогодні під час чату у Детектор медіа».

 

Пан Семенов зазначив, що читає лекції у кількох компаніях та інститутах у Росії та Україні і, за його словами, нова книга стане навчальним посібником «на конкретних прикладах без купюр».

 

За його словами, книга вийде  на початку наступного року.

 

«У моїй новій книзі будуть описані всі етапи телевізійної практики, якими би радісними чи навпаки важкими вони не були» - зауважив пан Семенов.  З-поміж інших бувальщин читач дізнається зокрема про те, як Єгор Бенкендорф виграв в sms-вікторині автомобіль Porsche Cayenne.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2345
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
4909 дн. тому
Телекритике писать не о чем? Семёнов пишет- ну и пусть пишет. Напишет- почитаем. Семёнов в чате рекламировал книгу почти в каждом посте и здесь "типа новость". Сколько он Вам заплатил? И вообще, по его словам, он прямо пашет с Бенкендорфом до полуночи. Когда же он пишет? Вместо сна?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду