Перший покаже радянські фільми та повтори інтерівських серіалів

24 Листопада 2010
17800
24 Листопада 2010
12:15

Перший покаже радянські фільми та повтори інтерівських серіалів

17800
Перший покаже радянські фільми та повтори інтерівських серіалів

Перший національний покаже радянські кінофільми та серіали телеканалу «Інтер». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, на Першому вийде 8-серійний фільм «Банкірши» знятий Film.ua на замовлення каналу «Інтер» у 2005 році (режисер Андрій Бенкендорф). Серіал «Кукли» (12 епізодів) вийшов у 2002 році також на «Інтері». Виробництво здійснював канал спільно з компанією «Нові бізнес комунікації» та «Укртелефільмом», режисери - Володимир Попков та Борис Небієрідзе.

 

 Окрім цього, Перший канал планує показати фільми «Європейський конвой», «Мертвий, живий, небезпечний», «Під дахами великого міста », «Право на захист».

 

 Також упродовж грудня Перший транслюватиме фільми з пакету «Радянська класика», придбаного у Ю&А Distribution: «Дванадцять стільців», «Повернення Будулая», «Жорстокий романс», «Кін-дза-дза», «Анна Кареніна», «Ми з джазу», «Табір іде в небо», «Людина з бульвару Капуцин», «Мій лагідний та ніжний звір», «Друг», «Незавершена п'єса для механічного піаніно», «Зимовий вечір у Гаграх», «Калина червона», «Звичайне диво», «Про бідного гусара замовте слово», «Раба кохання», «Свій серед чужих, чужий серед своїх», «Орел решка», «Паспорт», «Настя».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17800
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пороховница
4916 дн. тому
Вот порадовали так порадовали.Будет что вспомнить.Тем более осенью у всех обостряется меланхолическое состояние и такие фильмы порадуют душу.
Синематорграф-великая вещь
4916 дн. тому
Может быть с этих фильмов начнется восстановление нашего оьщество,столько потерявшего за эти годы.Люди вспомнят,какими они были до того ,как пришел капитализм и сделал всех своими заложниками...
колесник
4917 дн. тому
хорошо,что фильмі интеренсніе будут в Новогоднюю ночь.И весь декабрь,когда холодно и все время дома все сидят-можно будет посмотреть нормальное кино.
123
4917 дн. тому
в тебе з головою все добре?
Адмирал
4917 дн. тому
Узнаю знакомый голос из Днепропетровска,хоть теперь ты и с-шь рпедставляться.Видно ты ршил прожолжэить свое Богомерзкое дело по ником 123.Но не бойся-первый все равно набирает обороты,и твой денпропетровский инвестор теперь может только руки кусать,видя что канал безвозвратно стал на финишную прямую и в течение года войдет в первую тройку по рейтингам.
123
4917 дн. тому
таку "класику" навіть Перший російській вже давно не показує. Для таких фільмів існують нішеві канали Наше кіно або ж Ностальгія для тих хто страждає за срср
Гудвин для greval
4917 дн. тому
Ну конечно,назовите еще чтовсе фильмы неинтересные.Вас хоть кто-не устроил бі ,потому что ві такой человек-которій всегда против всех-ибо у вас все вокруг-враги.Єто очень напоминает мне человека,которій в жизни неудачник да и еще с плохим вкусо-если ему не нраавится классика отечетсвенного кинематографа,можно сказать харизмы ее.Привидите пример того,что плохо получилось у Первого в последние пол года-не назовете.
greval
4917 дн. тому
Цей вимушений показ-повтор свідчить про те, що Першому нема чого показувати. А керівник Егорка - нижче плінтуса і ні на що не здатний! Скільки ще терпіти на знущання над так званим "першим"? Ставленик Герман - повний неліквід, так само, як і його команда. Скількі б ТК не називала "гучних" назв "кіношок", виробництва Інтер, все одно - це повна бредятина.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду