Гримчак вимагає порушити кримінальну справу проти Стогнія та звільнити його й Андрєєва з МВС

13 Листопада 2010
18300
13 Листопада 2010
19:08

Гримчак вимагає порушити кримінальну справу проти Стогнія та звільнити його й Андрєєва з МВС

18300
Гримчак вимагає порушити кримінальну справу проти Стогнія та звільнити його й Андрєєва з МВС

Народний депутат Юрій Гримчак (НУНС) звернувся до міліції та Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно головного радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія. Про це повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

 

За інформацією партії, у заяві депутат зазначив, що в п'ятницю ввечері після закінчення прямого ефіру на ТРК «Україна» він стояв біля будівлі, де розташована телестудія. Радник міністра МВС Костянтин Стогній «підійшов до нього та завдав ударів в обличчя та по нозі». Юрій Гримчак зняв побої, що зафіксовано результатами судово-медичної експертизи.

 

 

У заяві Юрій Гримчак просить порушити кримінальну справу проти Костянтина Стогнія та притягти його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв та втручання в діяльність народного депутата України.

 

Окрім цього, народний депутат звернувся до президента й Кабінету Міністрів з вимогою негайно звільнити Костянтина Стогнія та директора департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитра Андрєєва «за брехню і наклеп і неможливість подальшого виконання своїх обов'язків через заплямування честі офіцера міліції».

 

У відкритому зверненні, яке наводить прес-служба «Народної самооборони», пан Гримчак заявляє: «Інцидент, що стався у п'ятницю ввечері після програми "Шустер live", став лакмусовим папірцем для представника МВС. Полковник міліції Стогній у словесній перепалці перегнув палицю дозволеного. Наша розмова стосувалася виключно незаконного отримання ним трьох останніх міліцейських звань - майора, підполковника та полковника».

 

«Заява директора ДЗГ про розмову поза ефіром, яка стосувалась житла, є брехнею. Це можуть підтвердити як представники команди, що була із нашого боку, так і сторонні свідки інциденту», - додає він.

 

Юрій Гримчак зазначає, що неправдивість слів його опонентів може бути підтверджена відеозаписом із камер спостереження, що знаходяться на будівлі, біля якої стався інцидент. «На них можна побачити, що екс-міністр Луценко взагалі не брав участі у бійці, оскільки знаходився на достатній відстані від Стогнія», - каже депутат.

 

Як повідомляла ТК, Юрій Гримчак і Костянтин Стогній побилися після ефіру «Шустер live» 12 листопада. За свідченням очевидців, бійка учасників ток-шоу почалася зі сварки Костянтина Стогнія з Юрієм Луценком. Після цього в суперечку з матюками втрутився Гримчак. Зав'язалася кулачна сутичка, внаслідок якої Стогній опинився на капоті «Альфа-Ромео» одного зі співробітників студії.

 

У свою чергу речник МВС Дмитро Андрєєв згодом уточнив, що Стогній (перед бійкою з Гримчаком) вдарив Луценка в обличчя за те, що той сказав, що квартиру працівник міліції може одержати, «якщо... ну, скажімо так, зробити... оральный контакт із міністром внутрішніх справ».

 

Нагадаємо, що влітку цього року Юрій Гримчак надіслав депутатський запит до Генеральної прокуратури, щоб з'ясувати, на якій підставі Костянтин Стогній суміщає роботу радника міністра внутрішніх справ з журналістською діяльністю. Сам Костянтин Стогній у коментарі ТК наголосив, що це вже п'ятий депутатський запит щодо нього, який надійшов до Генпрокуратури. Він також нагадав положення закону про держслужбу, відповідно до яких він може займатися творчою, і зокрема журналістською діяльністю.

 

Раніше в інтерв'ю ТК, пан Стогній зазначав, що після призначення на посаду радника міністра він припинив керувати своєю продакшн-студією «Жара», і займається суто журналістикою та веденням програми «Надзвичайні новини».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18300
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
djcc
4918 дн. тому
http://file.liga.net/person/450.html Константин Стогний(16.08.1968). Место рождения, образование. Уроженец Киева. В 18 лет (1986) попал в школу спецподразделений КГБ СССР, полгода проходил обучение для проведения боевых спецопераций в зонах военных конфликтов. По окончании школы воевал в Афганистане. Странно , а войска из Афгана вывели в конце 1986г? Так где и сколько повоевал настоящий полковник?
Знающий
4919 дн. тому
Стогний совсем страх потерял. Вспомните, как на всю страну, в "Свободе слова" на ICTV, эта мр*зь поносила всякими словами несовершеннолетнюю девочку, которую избил "Беркут" на стадионе, хотя, Стогний был во власти и обязан был, как минимум, извиниться, а как максимум - подать с Цушком в отставку. Всё сошло с рук и даже получил новое звоние. Или как несколько лет назад, при съёмках программы про малолетних бродяг, Стогний спровоцировал несовершеннолетнего бомжа на грабёж ялтинской квартиры перед камерой. Мальчик сел в колонию, Стогний подарил ему на день Рождения торт (опять-таки, всё только перед камерой!) и продал свою очередную "желтушную" программу. Это лишь всё то немногое, что БЫЛО В ЭФИРЕ и могли видеть все. А что Стогний вытворяет "за кулисами" так называемой "журналистики власти", можно лишь догадываться... Случай с дракой после "Шустер Live" показывает, что Стогний не только "моральный педофил", сделавший свою карьеру на "подставах" несовершеннолетних (как в примерах выше), но ещё и невыдержанный псих, который не имеет никакого морального права быть не то что бы во власти, но и в журналистике вообще.
ггг
4919 дн. тому
ще один "настаящій палковнег" бгг
atos
4919 дн. тому
Chesniy Oper, Имеешь большой практический ОПЫТ ублажать своего шефа??? Успеха тебе!!!
Chesniy Oper
4919 дн. тому
Че-то Стогний совсем плохой стал - на всех кидается с кулаками. Видать, давно уже звания внеочередного не получал третий раз за два года. Вот и бесится. Пусть лучше своего начальника-министра удовлетворяет орально, как Юга Луценго предлагает - глядишь и полегчает Косте. И звание новое быстро получит. И Звизду Героя Украины заодно.
atos
4919 дн. тому
Костя МОЛОДЕЦ!!!. Этих педерастов надо мочить в сартирах. Падлы выделяют для своих УТЕХ спец-квартиры,а тысячи офицеров по 30 лет ждут квартиры. Давите их гадов.
олег
4919 дн. тому
Ніхто ніякої честі мундиру не заплямовував. З причини відсутності її як такої.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду