Стогній і Гримчак побилися після ефіру «Шустер live»

13 Листопада 2010
15063
13 Листопада 2010
11:39

Стогній і Гримчак побилися після ефіру «Шустер live»

15063
Стогній і Гримчак побилися після ефіру «Шустер live»

Депутат від НУНС Юрій Гримчак і радник міністра внутрішніх справ, журналіст Костянтин Стогній побилися після ефіру ток-шоу «Шустер live» 12 листопада. Про це повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

 

«Після закінчення ефіру програми, в якій обидва учасники інциденту - Юрій Гримчак та Костянтин Стогній - брали участь, зав'язалася словесна перепалка. Розмова стосувалася численних депутатських запитів щодо незаконного присвоєння останніх трьох міліцейських звань Стогнію, зокрема, звання полковника міліції», - зазначать у партії.

 

«У збудженому стані Стогній із кулаками накинувся на Гримчака. Депутат, захищаючись, був вимушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину сторонньої особи, яка стояла поруч», - повідомляє «Народна самооборона».

 

За інформацією партії, Стогній, швидко залишаючи місце події, звернувся до народного депутата Гримчака зі словами: «А от тепер стережись і оглядайся!».

 

Тим часом «Українська правда» з посиланням на очевидців, присутніх за лаштунками ефіру, повідомляє, що бійка учасників «Шустер live», почалася зі сварки Костянтина Стогнія з Юрієм Луценком. За цією інформацією, вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кштал «який ти ху** міністр» і «а ти хе** міліціонер». Після цього в суперечку з матюками втрутився Гримчак. 

 

В результаті зав'язалася кулачна сутичка, внаслідок якої Стогній опинився на капоті «Альфа-Ромео» одного зі співробітників студії. На машині лишилася чимала вм'ятина.

 

Директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв згодом уточнив, що Стогній (перед бійкою з Гримчаком) вдарив Луценка в обличчя за те, що той сказав, що квартиру працівник міліції може одержати, «якщо... ну, скажімо так, зробити... оральный контакт із міністром внутрішніх справ». «Після цього Стогній ударив пана Луценка в обличчя... Була бійка. Стогній попросив Луценка, якщо в нього є які претензії, викликати міліцію для з'ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити», - відзначив директор ДГЗ. При цьому він підкреслив, що на сьогоднішній день заяви з боку Луценка в органи внутрішніх справ не надходило, «але такий інцидент мав місце».

 

Нагадаємо, що влітку цього року Юрій Гримчак надіслав депутатський запит до Генеральної прокуратури, щоб з'ясувати, на якій підставі Костянтин Стогній суміщає роботу радника міністра внутрішніх справ з журналістською діяльністю. Сам Костянтин Стогній у коментарі ТК наголосив, що це вже п'ятий депутатський запит щодо нього, який надійшов до Генпрокуратури. Він також нагадав положення закону про держслужбу, відповідно до яких він може займатися творчою, і зокрема журналістською діяльністю.

 

Раніше в інтерв'ю ТК, пан Стогній зазначав, що після призначення на посаду радника міністра він припинив керувати своєю продакшн-студією «Жара», і займається суто журналістикою та веденням програми «Надзвичайні новини».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15063
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
4917 дн. тому
Что вы можете знать об офицерской чести, моральные судилы, гребущие всех под одну гребенку. Константин настоящий офицер и человек со своими достоинствами и недостатками. И слово «мусора» обычно применяют только те, кто лазят по чужим карманам и сотрудники милиции в том числе.
Знающий
4919 дн. тому
Стогний совсем страх потерял. Вспомните, как на всю страну, в "Свободе слова" на ICTV, эта мр*зь поносила всякими словами несовершеннолетнюю девочку, которую избил "Беркут" на стадионе, хотя, Стогний был во власти и обязан был, как минимум, извиниться, а как максимум - подать с Цушком в отставку. Всё сошло с рук и даже получил новое звоние. Или как несколько лет назад, при съёмках программы про малолетних бродяг, Стогний спровоцировал несовершеннолетнего бомжа на грабёж ялтинской квартиры перед камерой. Мальчик сел в колонию, Стогний подарил ему на день Рождения торт (опять-таки, всё только перед камерой!) и продал свою очередную "желтушную" программу. Это лишь всё то немногое, что БЫЛО В ЭФИРЕ и могли видеть все. А что Стогний вытворяет "за кулисами" так называемой "журналистики власти", можно лишь догадываться... Случай с дракой после "Шустер Live" показывает, что Стогний не только "моральный педофил", сделавший свою карьеру на "подставах" несовершеннолетних (как в примерах выше), но ещё и невыдержанный псих, который не имеет никакого морального права быть не то что бы во власти, но и в журналистике вообще.
гы
4919 дн. тому
Пусть мусора друг друга поубивают.
ссучився
4920 дн. тому
Костя нормально позпочинав, але таке довге перебування в такому оточенні до добра не приводить. І як модна бути близьким до всіх останніх міністрів, незалежно від іхньоі політорієнтаціі? Таки він от...сує. :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду