Газета «Дело» перейшла на 3-денний режим виходу

5 Липня 2010
25314
5 Липня 2010
18:31

Газета «Дело» перейшла на 3-денний режим виходу

25314
Газета «Дело» перейшла на 3-денний режим виходу

Щоденна газета «Дело» змінила періодичність. Як повідомляють співробітники видання, починаючи з поточного тижня «Дело» виходитиме тричі на тиждень - по понеділках, середах та п'ятницях. Такий графік затверджено на літній період, восени видання повернеться до звичного режиму. 

 

Як зазначила «Телекритиці» директор видавництва «Економіка» Евелін Бучацьки, рішення про скорочення виходів газети пов'язане з сезонним уповільненням загальної ділової активності та активності ринку реклами.

 

Цього літа до сезонного скорочення виходів вдалися й інші ділові видання, зокрема «Деловая столица».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25314
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5038 дн. тому
Не согласен. Газета не плохая. Если бы не было что читать, то никто б ее не цитировал. Другой вопрос, если людей действительно сокращают, то любой продукт от этого не станет лучше. Тем более ежедневный.
tresk
5039 дн. тому
Эту газету надо или закрыть или переформатировать - как-то освежить. Но этого не получится пока ей рулит архаичная Галина Панченко с её не менее архаичными замами. С момента прихода в издательство Экономика нового менеджмента ничего не изменилось. Откуда взяться росту рейтингов и увеличению прибылей. Только людей умеют увольнять - это вся оптимизация на которую хватает ума.
Binni
5039 дн. тому
Эвелина Бучацки, а не пора ли поменять менеджмент газеты. В газете одна заказуха!!!СТЫДОБА
Maximoff
5039 дн. тому
теперь правду: реальный, печатаемый тираж 1800 газет :-). Печатается на Новом Друке.
Читатель
5041 дн. тому
Лучше бы прикрыл мертвую Инвестгазету.
ну-ну
5041 дн. тому
самая интересная, одна из самых цитируемых, мега популярная... а тиражик на всю Украину от силы 6-7 тысяч, а продается ну 3 как максимум. А директор пусть не заливает, что это связано с деловой активностью, все это связано с тем, что деньги заканчиваются. А осень совсем не факт, что опять вернется в обычный режим))) Скорее в формат еженедельника.
sensey
5041 дн. тому
А почему такая "интересная" и "популярная" газета так плохо продается, где реклама, где рейтинги??? Закономерный результат, это начало конца((((( Хотя конец это только начало)))
Триша
5043 дн. тому
lashch прав.. правда, одна из самых цитируемых и интересных газет украинских. Откуда теперь половина интернет-ресурсов будут брать контент. Ничего, ребята, осенью ждем обычный ежедневный формат.
lashch
5043 дн. тому
Прикро, прикро!!! Я не розумію таких метаморфоз у світі ((( адже газета, реально, мега популярна...усі на неї посилаються, статті крадуть....Тримайтеся!
Игорь
5043 дн. тому
Жаль, более-менее интересная газета. глупое решение
Игорь
5043 дн. тому
Жаль, более-менее интересная газета. глупое решение
Игорь
5043 дн. тому
Жаль, более-менее интересная газета. глупое решение
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду