Завтра стартує ювілейний кінофестиваль «Молодість»

22 Жовтня 2010
17544
22 Жовтня 2010
14:16

Завтра стартує ювілейний кінофестиваль «Молодість»

17544
Завтра стартує ювілейний кінофестиваль «Молодість»

Завтра, 23 жовтня, у Києві стартує 40-й міжнародний кінофестиваль «Молодість». Учать у церемонії відкриття у Національній опері України візьмуть актори Жерар Депардьє та Фанні Ардан. А колеги Софі Марсо і Крістофер Ламбер представлять фільм-відкриття за їхньої участі - стрічку «Картагена» французького режисера Алена Монне.

 

 

 

 

Софі Марсо

 

Ведучою церемонії відкриття і закриття буде російська актриса та режисер Рената Літвінова.

 

 

 

Рената Літвінова

 

Цьогорічний фестиваль відзначає розширена програма, до якої увійшло 300 картин. У конкурсній програмі, що традиційно розподілена за категоріями «студентські, короткометражні та повнометражні фільми» представлено роботи шести українських режисерів. Це стрічка «Щастя моє» режисера Сергія Лозніци («Повнометражні фільми»), «Перешкода» Максіма Буйніцкі, «Її місце порожнє» Богдани Смирнової («Студентські фільми»),  «Тупик» Івана Тімшина зі збірника короткометражок «Мудаки: Арабески», «Труси» Жанни Довгич («Мудаки: Арабески»), «Останній лист»  Юрія Ковальова («Мудаки: Арабески») («Короткометражні фільми»).

 

До програми  позаконкурсних показів увійшло сучасне французьке кіно, російські та німецькі фільми, документальні картини США. У рамках «Українських прем'єр» глядачів ознайомлять з картинами «Мільйон до неба» Ігоря Копилова,  «Дніпро» Олександра Шапіро, «Три історії з Галичини» Ольги Онишко та Сари Фаркхат, «Шляхом Колумба» Костянтина Шаміна.

 

Завершиться фестиваль 31 жовтня. Фільм-закриття - стрічка Вуді Аллена «Ти зустрінеш високого незнайомця».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - miss.by.ua, moizvezdi.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду