Віктор Самойленко спростовує самоліквідацію «Поверхность – супутникові комунікації»

20 Жовтня 2010
13479
20 Жовтня 2010
20:06

Віктор Самойленко спростовує самоліквідацію «Поверхность – супутникові комунікації»

13479
Віктор Самойленко спростовує самоліквідацію «Поверхность – супутникові комунікації»

Президент і власник групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко спростовує інформацію про те, що ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» (оператор супутникової платформи «Поверхность+») перебуває в процедурі самоліквідації.

 

За інформацією ТК, з 15 вересня посада голови правління ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» змінена на «голова правління (голова комісії з припинення)». За словами пана Самойленка, йдеться про зміну форми власності компанії із закритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю. «Ні, це звичайна реорганізація, оскільки компанія "Поверхность - супутникові комунікації" із ЗАТ переходить в іншу форму власності - ТОВ», - сказав він.

 

Зазначимо, що «Поверхность - супутникові комунікації» до 2009 року була ТОВ, а потім змінила форму власності на ЗАТ.

 

Як уточнила ТК начальник юридичного департамену компанії Вікторія Жиленкова, посада голови правління справді називається «голова правління (голова комісії з припинення)». Однак вона наголосила, що саме підприємство як юридична особа не ліквідується.

 

Відповідаючи на запитання ТК про відновлення мовлення пакету платформи «Поверхность+» пан Самойленко нагадав, що воно вже частково поновлене на супутнику Hellas Sat 2. «А щодо збільшення каналів, то ми зараз перероблюємо станцію, тому що зі зміною операторів є технічні речі, які треба переробити для виходу на новий супутник», - сказав він.

 

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. Згодом з'ясувалося, що це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Згодом «Поверхность» відновила мовлення двох власних спортивних каналів «Спорт 1» і «Спорт 2» на супутнику Hellas Sat 2.

 

Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду