detector.media
20.10.2010 20:06
Віктор Самойленко спростовує самоліквідацію «Поверхность – супутникові комунікації»
Віктор Самойленко спростовує самоліквідацію «Поверхность – супутникові комунікації»

Президент і власник групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко спростовує інформацію про те, що ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» (оператор супутникової платформи «Поверхность+») перебуває в процедурі самоліквідації.

 

За інформацією ТК, з 15 вересня посада голови правління ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» змінена на «голова правління (голова комісії з припинення)». За словами пана Самойленка, йдеться про зміну форми власності компанії із закритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю. «Ні, це звичайна реорганізація, оскільки компанія "Поверхность - супутникові комунікації" із ЗАТ переходить в іншу форму власності - ТОВ», - сказав він.

 

Зазначимо, що «Поверхность - супутникові комунікації» до 2009 року була ТОВ, а потім змінила форму власності на ЗАТ.

 

Як уточнила ТК начальник юридичного департамену компанії Вікторія Жиленкова, посада голови правління справді називається «голова правління (голова комісії з припинення)». Однак вона наголосила, що саме підприємство як юридична особа не ліквідується.

 

Відповідаючи на запитання ТК про відновлення мовлення пакету платформи «Поверхность+» пан Самойленко нагадав, що воно вже частково поновлене на супутнику Hellas Sat 2. «А щодо збільшення каналів, то ми зараз перероблюємо станцію, тому що зі зміною операторів є технічні речі, які треба переробити для виходу на новий супутник», - сказав він.

 

Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. Згодом з'ясувалося, що це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Згодом «Поверхность» відновила мовлення двох власних спортивних каналів «Спорт 1» і «Спорт 2» на супутнику Hellas Sat 2.

 

Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY