«Поверхность» переводить канали на Hellas Sat 2

7 Вересня 2010
9046
7 Вересня 2010
10:42

«Поверхность» переводить канали на Hellas Sat 2

9046
«Поверхность» переводить канали на Hellas Sat 2

Оператор супутникового телебачення «Поверхность» вчора розпочав ретрансляцію каналу «Спорт 1» на супутнику Hellas Sat 2. Про це повідомляє видання «Коммерсант».

 

Нагадаємо, 16 серпня супутник EutelSat W4, який раніше транслював всі канали компанії, відмовився обслуговувати «Спорт 1» у зв'язку із заборгованістю. Як пояснив президент «Поверхності» Віктор Самойленко, «це був  тимчасовий захід, який дозволить нам продовжити передачу сигналу кабельним оператором».

 

За даними проекту ProTV, сигнал з чотирьох транспондерів «Поверхности» періодично почав зникати ще у квітні. 6 серпня компанія офіційно повідомила про припинення мовлення з транспондера 12207 R. Після цього були вимкнені ще два транспондери (12111 L і 12360 R), а на 11727 L - знижена потужність.

 

 Як писала ТК, 21 серпня на HellasSat 2 з EutelSat W4 перейшов інший канал з пакету «Поверхности» - «ЧП-info».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9046
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vicsat
4986 дн. тому
мдя..дане повідомлення можна прокоментувати так: Рибаки ловили рибу, А впіймали рака! Цілий день шукали Де у рака срака..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду