8 листопада Окружний адмінсуд Києва почне розглядати справу з оскарження Enter Music січневого конкурсу

5 Жовтня 2010
21204
5 Жовтня 2010
19:59

8 листопада Окружний адмінсуд Києва почне розглядати справу з оскарження Enter Music січневого конкурсу

21204
8 листопада Окружний адмінсуд Києва почне розглядати справу з оскарження Enter Music січневого конкурсу

Телеканал ТВі отримав повістку про виклик до Окружного адміністративного суду міста Києва представника ТОВ «Телерадіокомпанія "ТелеРадіоСвіт"» (ТВі) для участі як третя особа в судовому засіданні за позовом ТОВ «Телерадіокомпанія "Музика ТВ"» (Enter Music) до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це ТК повідомила прес-служба каналу.

 

Enter Music з групи «Інтер» позивається до Нацради щодо скасування рішень про видачу ліцензій за підсумками січневого конкурсу. Це лютневий позов, який спершу розглядалася в Київському окружному адміністративному суді (обласному), а потім за підсудністю був скерований до міського адмінсуду, де тепер призначене перше засідання у справі.

 

Судове засідання відбудеться 8 листопада о 15.30, суддя - Олександр Кротюк. У юридичному відділі Нацради ТК сказали, що поки не отримали повістку.

 

Нагадаємо, Enter Music подав позов з оскарження результатів січневого конкурсу до Київського окружного адміністративного суду (обласного), вказавши своїм місцезнаходженням адресу: Київська обл., смт Баришівка, вул. Радянська, 17-а, хоча телеканал за документами розташований у Києві. Суд виніс ухвалу на забезпечення позову, якою заборонив Нацраді вносити зміни до ліцензій на мовлення компаній, що виграли січневий конкурс. Київський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційні скарги 5-го каналу, скасував ухвалу і передав справу за підсудністю до Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

Позов Enter Music був одним з трьох позовів групи «Інтер» про скасування результатів січневого конкурсу. Як писала ТК, подібна справа розглядалася за позовами НТН і Enter Film, і 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення першої інстанції про скасування результатів січневого конкурсу та визнання нечинними ліцензії 5-го каналу і додатків до ліцензії ТВі. ТВі уже подав касаційну скаргу на це рішення суду.

 

Тим часом Нацрада на виконання рішення адміністративного суду вже скасувала всі рішення про визначення переможців конкурсу та анулювала нові ліцензії 5-го каналу та додатки до ліцензії ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду