«Укркосмос» купив транспондер у SES Astra на супутнику Astra 1G

13 Грудня 2010
9013
13 Грудня 2010
15:28

«Укркосмос» купив транспондер у SES Astra на супутнику Astra 1G

9013
«Укркосмос» купив транспондер у SES Astra на супутнику Astra 1G

Державне підприємство «Укркосмос» купує супутникову ємність у компанії SES Astra. Згідно з умовами договору, «Укркосмос» використовуватиме один BSS-транспондер 33 МГц на супутнику Astra 1G в орбітальній позиції 31.5˚ сх. д. Про відповідну угоду SES Astra оголосила 13 грудня.

 

ДП «Укркосмос» є оператором телекомунікацій для державних телеканалів УТР, «Культура», КДРТРК, а також для нішевих телеканалів «Спорт 1», «Спорт 2», «Малятко ТВ», «Меню ТВ». Раніше пакет телеканалів «Укркосмосу» транслювався із супутника Hellas Sat 2. Мовлення в тестовому режимі на Astra 1G він розпочав 1 грудня.

 

Відтепер параметри прийому пакету «Укркосмосу» із супутника такі:

супутник - Astra 1G

орбітальна позиція - 31.5˚ сх. д.

транспондер - № 5.231

частота прийому - 12304.50 МГц

поляризація - горизонтальна

 

Головний менеджер по СНД і Грузії компанії SES Astra Онно Зонневельд відзначив, що SES Astra вивчає додаткові нові можливості співпраці з ДП «Укркосмос» і Національним космічним агентством України (НКАУ).

 

Генеральний директор ДП «Укркосмос» Сергій Капштик нагадав, що співпрацював із SES Astra, коли працював у НКАУ (там він до вересня 2010 року був начальником управління наукових космічних досліджень). «Підписання цього договору лише в черговий раз засвідчило факт майбутньої плідної співпраці з Astra», - зазначив він.

 

Раніше ТК повідомляла про початок тестового мовлення каналів пакету «Поверхность+» на супутник Astra 1G. Президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко пояснив, що це відбувається в рамках співпраці «Поверхности» з ДП «Укркосмос» і Національним космічним агентством України. У грудні канали «Спорт 1» і «Спорт 2» групи «Поверхность» переоформили у своїх ліцензіях оператора телекомунікацій: замість ЗАТ «Поверхность - Супутникові комунікації» ним стало ДП «Укркосмос».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9013
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4889 дн. тому
Ну да, сейчас все разбегутся и начнут "драконы" на 31-й градус разворачивать :))))) Действительно, зачем им все рейтинговые украинские и русские каналы??? :-)))))) Что касается каналов Самойленка, то шведы вступили в то же гов..., сори, болото, что и Евтелсат с ИСТИЛОМ несколькими годами ранее - повелись на разводы Самойленка. Самое интересное, что туда же и "Укркосмос" вступил (неужели и те, и другие совсем новостей не читают?!!!) Интересно, на какой цифре долга они каналы Самойленка отключат? Можно тотализатор открывать... :-))))))))) И напоследок БАЛЬШОЙ вопрос к "Укркосмосу" и НКАУ... ГДЕ УКРАИНСКИЙ СПУТНИК???!!! ОБЕЩАЛИ ЖЕ!!! Или выгодней деньги шведам нести? :-))))))
//
4889 дн. тому
Цену огласите?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду