Телеканал «ЧП-info» перейшов на супутник HellasSat 2

26 Серпня 2010
11579
26 Серпня 2010
07:49

Телеканал «ЧП-info» перейшов на супутник HellasSat 2

11579
Телеканал «ЧП-info» перейшов на супутник HellasSat 2

З 21 серпня телеканал «ЧП-info» почав трансляцію на новому супутнику HellasSat 2 (39° східної довготи). Про це повідомляє сайт журналу MediaSat.

 

Зміна супутника пов'язана з вимкненням мовлення пакету «Поверхность+» на супутнику Eutelsat W4 (36° східної довготи), у якому здійснював трансляцію «ЧП-info».

 

Технічні параметри телеканалу на HellasSat 2: частота 11512 МГц, поляризація горизонтальна, швидкість потоку 30000 Мс/с, FEC - 7/8, модуляція DVB-S.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11579
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Веддаарди
5012 дн. тому
Ты чего?. На Eutelsat сидят и Триколор, и НТВ+ (которые, конечно же, не нужны украинским зрителям, но только если смотреть с позиций большого патриотизма). Кому интересно, ТВ3 остался на Eutelsat, только переехал на 12054/ R /27500 3/4 открыто
Знайка
5013 дн. тому
Поменяли шило на мыло. Не думают совсем. Ни Eutelsat, ни HellasSat абсолютному большинству зрителей со спутниковыми приемниками не интересны - у всех Amos, Hotbird и Sirius, поэтому канал теряет большое кол-во потенциальных зрителей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду