Фотокор УНІАНу знову потрапив до лікарні

26 Липня 2010
27224
26 Липня 2010
13:57

Фотокор УНІАНу знову потрапив до лікарні

27224
Фотокор УНІАНу знову потрапив до лікарні

Фотокореспондент інформаційного агентства УНІАН Віталій Данильченко, який постраждав  під час підготовки репортажу щодо рейдерского захоплення новокаховского заводу «Таврія», перебуває на стаціонарному лікуванні у Новокаховській міській лікарні з діагнозом «Наслідки черепно-мозкової травми».

 

Як розповів у коментарях ТК пан Данильченко, до лікарні він прийшов після того, як відчув сильне запаморочення. «21 липня  мені стало погано під час судового засідання (у справі щодо побиття під час рейдерського захоплення заводу "Таврія» - ТК), втім, слухання довели до кінця. Наступного дня я відчув сильну слабкість і запаморочення, тому звернувся до лікарні, де продовжую зараз лікування з діагнозом "наслідки черепно-мозкової травми"».

 

З аналогічною проблемою фотограф востаннє перебував у лікарні у грудні  - через сильний головний біль.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», кримінальну справу за фактом побиття пана Данильченка у Новій Каховці порушили у вересні 2009 року за статтею 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Справа розглядається у Новокаховському міському суді. За словами фотографа, нині завершено опитування свідків і суд знайомиться з доказами.

 

Пан Данильченко отримав тілесні ушкодження під час ведення фотозйомки на коньячному заводі «Таврія» у Новій Каховці. Після цього він потрапив до лікарні з діагнозом струс мозку. Наслідком нападу стали рани на голові та численні гематоми в районі ділянки хребта. Фотокамера марки Nikon - у неробочому стані. За словами фотографа, після інциденту він нерідко скаржиться на головний біль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27224
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду