Сергій Руденко став керівником групи сайтів «Главред», Діана Дуцик – шеф-редактором проектів

23 Липня 2010
23325
23 Липня 2010
17:13

Сергій Руденко став керівником групи сайтів «Главред», Діана Дуцик – шеф-редактором проектів

23325
Сергій Руденко став керівником групи сайтів «Главред», Діана Дуцик – шеф-редактором проектів

Президент холдингу «Главред-медіа» Олег Наливайко представив колективу  нове керівництво групи проектів «Главред».

 

Шеф-редактором проектів групи сайтів «Главред» та журналу «Главред» призначено Діану Дуцик, яка до того, з жовтня 2009 року, очолювала журнал.

 

Керівником групи сайтів «Главред» призначено Сергія Руденка. Сергій Руденко був головним редактором електронної газети «Сейчас»,  щоденної газети «24», створив книжковий портал «Буквоїд».

 

Діана Дуцик та Сергій Руденко у 2008 році спільно створювали інтернет-видання «ПіК» (інвестор - Борис Фуксман), яке було призупинене у лютому 2009 року.

 

Як повідомляла ТК, у липні 2010 року керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук залишив посаду.

 

До групи сайтів Glavred.info входять аналітичне агентство «Главред», сайти Stolitsa.glavred.info, Inozmi.glavred.info, Sport.glavred.info, VIP.glavred.info, Stars.glavred.info.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23325
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду