Діана Дуцик і Сергій Руденко офіційно запустили інтернет-видання «Пік України»

7 Травня 2008
32382
7 Травня 2008
09:41

Діана Дуцик і Сергій Руденко офіційно запустили інтернет-видання «Пік України»

32382
Діана Дуцик і Сергій Руденко офіційно запустили інтернет-видання «Пік України»
5 травня офіційно стартувало інформаційне інтернет-видання «Пік України».  Головним редактором проекту стала Діана Дуцик, яка раніше очолювала видання «Без цензури», заступником головного редактора сайту – Сергій Руденко, колишній головний редактор видань «Сейчас» і «Газета 24», а також автор поетичних збірок та серії книжок про українських політиків.
 
«Зараз ми знаходимося на низькому старті, вирішуємо організаційні питання і працюємо в тестовому режимі», – повідомила «ТК» Діана Дуцик. Видання має україномовну і російськомовну версії, при чому основною (тією, що відкривається за замовчуванням) є російськомовна.
 
За її словами, в команді працюють, зокрема, її колишні колеги з газети «Без цензури» та журналісти з «Газети 24».  Інвестором проекту є Борис Фуксман.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32382
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оксана
5852 дн. тому
Сергей -- настоящий профессионал и отличный человек, интеллигент старой закалки. Удачи ему и Диане во вех начинаниях!!!
эхо
5852 дн. тому
Классный сайт! Уже добавила в "избранное". Спасибо!
Ірина
5852 дн. тому
Вітаю колег зі стартом. Думаю, проект буде цікавим, як і все, що роблять Діана та Сергій. Головне пам"ятати: дорогу осилить кожен, хто рухається, попри усі негаразди. Тож тільки вперед, і тільки вгору.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду