Сергій Руденко запустив книжковий сайт «Буквоїд»

21 Жовтня 2008
27936
21 Жовтня 2008
09:23

Сергій Руденко запустив книжковий сайт «Буквоїд»

27936
Сергій Руденко запустив книжковий сайт «Буквоїд»
20 жовтня стартував новий книжковий портал – «Буквоїд» (www.bukvoid.com.ua). Керівником проекту став журналіст Сергій Руденко.  
 
Портал складається із кількох частин. У інформаційному блоці представлені події літературного життя України та світу, видавничі новинки, відгуки на книжки, рейтинги, авторські колонки, читацьке опитування, чат. У довідковій частині порталу сформоване досьє на вітчизняних письменників, видавців, продавців книг. Електронна бібліотека містить твори сучасних українських літераторів, які з дозволу авторів можна прочитати у вільному доступі.    
 
Як заявив Сергій Руденко, мета проекту – створити нове інформаційне поле на книжковому ринку. «Ми хочемо звести на одному майданчику читачів, письменників, видавців та продавців книжок. Кожен із них знайде на «Буквоїді» щось своє. Читач складе уявлення про те, що він може зараз почитати. Видавці матимуть можливість розказати про нові книги, а письменники отримають змогу в on-line режимі поспілкуватися із читацькою аудиторією», - каже керівник проекту. 
 
У планах порталу – створення власного книжкового інтернет-магазину та літературного аукціону.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27936
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марко
5658 дн. тому
Непоганий такий сайт і дизайн не підкачав.
Птаха - летун
5658 дн. тому
Щось цей Сергій Руденко ніде довго не затримується. Ось і з "Пік України" він, як виявилось, пішов. Дивно, як він умудряється усюди займати посади не менш, ніж головного редактора?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду