Керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук залишає посаду

21 Липня 2010
17728
21 Липня 2010
13:27

Керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук залишає посаду

17728
Керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук залишає посаду

Керівник групи сайтів «Главред» Дмитро Столярчук залишає посаду. Цю інформацію він  підтвердив ТК особисто, зауваживши, що написав заяву за власним бажанням.

 

«Минулий рік був важким для холдингу - колектив пережив зміну власника, фінансові проблеми і навіть пов'язаний з ними страйк. Однак, попри всі труднощі, "Главред" вистояв, зберігши усі свої інтернет-проекти. Відтак вважаю своє завдання виконаним», - сказав Дмитро.

 

Він подякував також своїм колегам за «вміння працювати в екстремальних умовах», а також сказав, що після нетривалого відпочинку сподівається зайнятися новими проектами.

 

Прізвище фахівця, який обійме посаду керівника  групи сайтів «Главред», у холдингу поки не оголошують.

 

До групи сайтів Glavred.info входять аналітичне агентство «Главред», сайти Stolitsa.glavred.info, Inozmi.glavred.info, Sport.glavred.info, VIP.glavred.info, Stars.glavred.info.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17728
Коментарі
3
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
otto
5036 дн. тому
Glavredu nuzhno privesti v poryadok finansy,inache eto budet postoyanno
ПГ
5036 дн. тому
Да, теперь все по-новой, все х..? (с) Если руководство не наведет порядок с финансированием, лучшие люди будут продолжать уходить. Да и вряд ли кто пожелает занять их место.
Гермес
5036 дн. тому
Эх,а казалось Главред начал идти на поправку и тут на тебе...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду