В Луганську зняли сіті-лайти видання «Коментарі»

21 Квітня 2010
25648
21 Квітня 2010
13:20

В Луганську зняли сіті-лайти видання «Коментарі»

25648
В Луганську зняли сіті-лайти видання «Коментарі»

В Луганску демонтували сіті-лайти з рекламою тижневика «Коментарі». Про це під час круглого столу «Програма уряду Миколи Азарова: профанація чи план виходу з кризи» повідомив головний редактор видання Вадим Денисенко, пише сайт «Подробности».

 

На постерах було зображено обкладинку тижневика з анонсом інтерв'ю народного депутата від БЮТ, голови Комітету з питань промислової та регуляторної політики Наталії Королевської на економічну тематику.

 

 

За словами Денисенка, демонтовано 20 сітілайтів одночасно. Головний редактор зазначив: «Такі дії оператор пояснив технічними причинами. Очевидно, без вказівки з гори, в даному випадку, без Луганського міськвиконкому, цю рекламу ніхто б не зняв». За його словами, для продовження рекламної кампанії «Коментарі» звернулися до іншого оператора.

 

Це вже не перший випадок, коли сітілайти з рекламою «Коментарів» демонтують. Як писала ТК, у вересні 2009 року рекламні постери з зображеннями обкладинки тижневика «Коментарі» зняли у Львові. Вони містили портрет міського голови Львова Андрія Садового та анонс статті «Садовий намагається підкупити Тягнибока».

 

Кілька разів сітілайти демонтовували у Києві. У грудні 2009 року - макети з обкладинкою, на якій зображений Віктор Ющенко, що цілується з Віктором Януковичем, і заголовком «Ющенко виторгував крісло прем'єра». Тоді ж сітілайти з аналогічним сюжетом демонтували у Вінниці

 

У липні 2009 року у столиці одночасно зникли 130 носіїв з рекламою «Коментарів». На постері було зображено мера столиці Леоніда Черновецького та голову Шевченківської РДА Віктора Пилипишина з анонсом заголовку «Земля или космос».

 

25 вересня 2009 року демонтували 60 сіті-лайтів з портретом мера Києва Леоніда Черновецького та анонсом матеріалу «Черновецький продає метро».

 

 «Детектор медіа»

 

Фото - www.comments.ua

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25648
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для zs
5126 дн. тому
Отличные у них обложки: конечно, в меру провокативные, но всегда хорошо отражают суть события или персоны. Я им по-хорошему завидую )) И то, что их обложки регулярно снимают всякие уроды от вороватого Космоса до унылого Янык(ч)а - лишнее тому подтверждение. Так держать, коллеги )))
zs
5126 дн. тому
насправді «Коментарі» давно грішать обкладинками, які скорше б пасували жовтій пресі, а не виданню, що позиціонується як аналітичне.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду