У Борисполі знищили лайтбокси з рекламою «Коментарів»

29 Серпня 2010
17723
29 Серпня 2010
19:01

У Борисполі знищили лайтбокси з рекламою «Коментарів»

17723
У Борисполі знищили лайтбокси з рекламою «Коментарів»

 

 

 

На шести лайтбоксах, розміщених уздовж Бориспільської алеї, що веде від автодороги Київ-Бориспіль до міжнародного аеропорту «Бориспіль», втретє невідомі знищили лайтбокси з іміджевою рекламою тижневика «Коментарі». Про це глава координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко розповів сьогодні на прес-конференції в УНІАН, повідомляє інтернет-видання Pro.Ua.

 

«Це був політичний сюжет. Вочевидь, це була політична реклама. Це сюжет з Геннадієм Кернесом (секретар Харківської міської ради - ред). Він висить також у Києві, всі його бачили», - зазначив пан Біденко.

 

За його словами, в асоціації не вважають, що рекламу знищили за вказівкою влади. Біденко також висловив упевненість, що знищення реклами тижневика не було проявом конкурентної боротьби у рекламному бізнес-середовищі, а ці дії мають політичний характер.

 

 

 

 

Сюжет обкладинки  - «Обличчя нової влади»

 

 

Як повідомляла ТК, раніше  сітілайти з рекламою «Коментарів»кілька разів демонтували. Увересні 2009 року рекламні постери з зображеннями обкладинки тижневика «Коментарі» зняли у Львові. Вони містили портрет міського голови Львова Андрія Садового та анонс статті «Садовий намагається підкупити Тягнибока».

 

Кілька разів сітілайти демонтовували у Києві. У грудні 2009 року - макети з обкладинкою, на якій зображений Віктор Ющенко, що цілується з Віктором Януковичем, і заголовком «Ющенко виторгував крісло прем'єра». Тоді ж сітілайти з аналогічним сюжетом демонтували у Вінниці

 

У липні 2009 року у столиці одночасно зникли 130 носіїв з рекламою «Коментарів». На постері було зображено мера столиці Леоніда Черновецького та голову Шевченківської РДА Віктора Пилипишина з анонсом заголовку «Земля или космос».

 

25 вересня 2009 року демонтували 60 сіті-лайтів з портретом мера Києва Леоніда Черновецького та анонсом матеріалу «Черновецький продає метро».

 

21 липня в Луганську демонтували сіті-лайти з рекламою тижневика «Коментарі». На постерах було зображено обкладинку тижневика з анонсом інтерв'ю народного депутата від БЮТ, голови Комітету з питань промислової та регуляторної політики Наталії Королевської на економічну тематику

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17723
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гепа
4995 дн. тому
С одной стороны, не надо так тупо рекламироваться. Вроде бы "просто обложка", "реклама издания" - на самом деле чистой воды чернушная политреклама. С другой стороны, способ решения вопроса сносом лайтбоксов - это как то "по-дебильному" (с)-Допа. ЗЫ. Наши ублюдочные менты, конечно же, не найдут никого.
beznadega.ru
4995 дн. тому
Усі козли
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду