«Укртелемережа» вже просить Януковича призначити до Нацради Бондаренко, Кудинова та Манжосова

3 Березня 2010
26957
3 Березня 2010
11:10

«Укртелемережа» вже просить Януковича призначити до Нацради Бондаренко, Кудинова та Манжосова

26957
«Укртелемережа» вже просить Януковича призначити до Нацради Бондаренко, Кудинова та Манжосова

Асоціація «Укртелемережа», як представник понад 300 провайдерів програмної послуги (операторів кабельного телебачення) України направила листи на адреси Президента України Віктора Януковича та Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Ганни Герман з пропозицією розглянути питання щодо призначення членами Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення наступних кандидатів:

 

-                   Бондаренко Олену Анатоліївну, народного депутата України, голову підкомітету Верховної Ради України з питань телебачення та радіомовлення;

 

-                   Кудинова Германа Юрійовича, генерального директора Обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення», заслуженого працівника культури України;

 

-                   Манжосова Володимира Анатолійовича, віце-президента ЗАТ «ТРК "Україна"» по зв'язках з Національною Радою з питань телебачення і радіомовлення і іншими державними органами.

 

Про це повідомляє прес-служба «Укртелемережі». Також у повідомлення ідеться про те, що звернення Ради Асоціації «Укртелемережа» підтримали представники  Західно - Української гільдії операторів кабельного телебачення,  Спілки кабельного телебачення України та  Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення та телеінформаційних мереж.

 

Нагадаємо, що нині в Нацраді є вакантним лише одне місце, оскільки 26 лютого президент своїм указом звільнив з посади Андрія Мирошніченка. Через юридичну некоректність указу будь-яке наступне призначення на це місце може оспорюватися в суді, так само як і  легітимність рішень, ухвалених  за участі цього члена Нацради. 

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26957
Читайте також
29.01.2010 21:34
Віталій Шевченко, для «Детектор медіа»
42 672
28.01.2010 17:11
Мар'яна Закусило
53 254
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
5171 дн. тому
Ну теперь попёрли донецкие в Киев.
Dmitry
5171 дн. тому
Лене – так стань хотя бы в очередь.. Мечты должны сбываться. А что – очень хорошо быть членом Нацсовета? Любому кто придет придется разгребать Авгиевы конюшни.
Лена
5171 дн. тому
А я хочу голой у Рязанова сниматься. И что?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду