Прямий ефір «Суперзірки» знизив частку програми

31 Березня 2010
23138
31 Березня 2010
16:07

Прямий ефір «Суперзірки» знизив частку програми

23138
Прямий ефір «Суперзірки» знизив частку програми

30 березня перший прямий ефір талант-шоу «Суперзірка» на «1+1» взяв рейтинг 4,65%, частку  11,99% за загальнонаціональною панеллю та рейтинг 3,46%, частку 8,94% за «50 тис.+», аудиторія 18+, GFK.

 

Однак за більш молодою аудиторією 14-49 показники проекту вищі - рейтинг 4,73%, частка 14,7% ( «50 тис.+» - рейтинг 4,1%, частка 13,29%).

 

Таким чином прямий ефір проекту виявився менш успішним за вихід шоу минулого тижня як за 18+, так і за 14-49, адже 23 березня  проект мав частку 14,38% , а 24 березня - 12,41% за 18+.

 

Зміна частки «Суперзірки» за останні три ефіри (загальнонаціональна панель)

 

 

 

Нагадаємо, прямі ефіри шоу веде Юрій Горбунов та Катерина Кузнецова, а музичним продюсером «Суперзірки» є генеральний директор компанії Mamamusic Юрій Нікітін. Режисером-постановником є Вітек Покорни (Vitek Pokorny), режисер чеського каналу Nova TV, що входить до групи СМЕ. Він працював над проектами за форматом Popstars у Чехії та Словаччині

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23138
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Амбасадор
5150 дн. тому
Манипуляции статистикой всегда верная тема. Как с процентами спорить. А где данные, что было еще в тот день. Почему когда надо, то сравнение появляется, а когда не надо для создания определенного мнения, то его нету.
sven
5150 дн. тому
Отдельные случайные успехи не смогут затмить наших блестящих провалов фафа, палисадник, труХманова и цыганский табор
no_legend
5150 дн. тому
Прямые эфиры и правда скучнее:). Главным образом, раздражает ведущий:). Шоу пятерку не поставишь, но "ужасное" как-то тоже мало подходит:). Просто - среднее пока.
бука
5150 дн. тому
шоу ужасное....о чем думает руководство канала?...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду