Продюсером «Суперзірки» став Нікітін, режисером-постановником − Покорни

17 Березня 2010
12351
17 Березня 2010
16:00

Продюсером «Суперзірки» став Нікітін, режисером-постановником − Покорни

12351
Продюсером «Суперзірки» став Нікітін, режисером-постановником − Покорни

30 березня в прямому ефірі «1+1» розпочнуться концерти шоу «Суперзірка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Музичним продюсером «Суперзірки» став генеральний директор компанії Mamamusic Юрій Нікітін. Режисером-постановником призначили Вітека Покорни (Vitek Pokorny) - режисера чеського каналу Nova TV, що входить до групи СМЕ. Він працював над проектами за форматом Popstars у Чехії та Словаччині

 

«Неформат та авангард нині тренди у всьому світі, і саме з неформатними людьми я хочу працювати та робити з них суперстар!», - цитує прес-служба Юрія Нікітіна.

 

Наступного тижня у ефірі «1+1» вийдуть щоденники майстер-класів, після них розпочнуться прямі ефіри.

 

Нагадаємо, «Суперзірка» - вокальне талант-шоу, яке «1+1» виробляє за голандським форматом Popstar. До складу журі шоу входять продюсер та співак Потап (Олексій Потапенко), акторка та співачка Віра Брежнєва, проректор інституту музики імені Глієра Юрій Зільберман. Ведучі проекту - Катя Кузнєцова та Юрій Горбунов. «Суперзірка» виходить щовівторка та щосереди о 20.00.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12351
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jack
5166 дн. тому
Никитин превратит это шоу в набор путан для собственного борделя. Взгляните на его протеже - Не Ангелы, Армия, Никита, Арктика. Думаю, все ясно - в каком направлении будут отбирать звёзд с большой буквы П
vasja
5166 дн. тому
Да, Юрик тут как тут - пока есть деньги. А то Тонис уже спродюсировал :).
petja
5167 дн. тому
"Фабрику зірок-1" вже спродюсував... тепер зрозуміло, чому він відмовився від участі у "Фабрика. Суперфінал"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду