«1+1» оголосив графік кастингів на «Суперзірку»

11 Січня 2010
22330
11 Січня 2010
12:48

«1+1» оголосив графік кастингів на «Суперзірку»

22330
«1+1» оголосив графік кастингів на «Суперзірку»

«1+1» оголосив графік кастингів на проект «Суперзірка», який на замовлення каналу за голландським форматом Popstars зніматиме «1+1 Production».

 

Учасників шоу журі, до складу якого увійшли продюсер Олексій Потапенко («Потап и Настя»), співачка Віра Брежнєва та проректор Київського інституту музики імені Глієра Юрій Зільберман, відбиратиме у 7 містах України.  

 

Перший тур стартував в Одесі 9 - 11 січня. Далі журі працюватиме у Сімферополі 14 - 15 січня, Дніпропетровську - 22 - 23 січня, Донецьку - 28 - 29 січня, Харкові - 31 січня - 1 лютого, Львові - 4 - 5 січня. Завершиться кастинг відбірковими турами у Києві 11 - 13 лютого.

 

Зареєструватися на кастинг можна на web-сторінці проекту - http://www.superzirka.1plus1.tv/ або за телефоном 0 800 500 386.

 

Як писала ТК, проект заплановано до показу на початку наступного телесезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду