«Суперзірка» не повторила успіху «Міняю жінку»

10 Березня 2010
22118
10 Березня 2010
14:37

«Суперзірка» не повторила успіху «Міняю жінку»

22118
«Суперзірка» не повторила успіху «Міняю жінку»

9 березня прем'єра талант-шоу «1+1» «Суперзірка» мала рейтинг 6,67%, частка 14,56%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK. У великих містах «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 5,12%, частка 11,51%.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, частка першого випуску шоу за комерційною аудиторією «1+1» (18-54, міста «50 тис+») становила 14,3% .

 

 Таким чином проект знизив частку слоту в порівнянні з минулим вівторком, коли серіал «Історія зечки» мав 19,49% («50 тис.+» - 12,84%).

 

Також результати трансляції «Суперзірки» були гіршими за «Міняю жінку», яка в понеділок стартувала у цьому ж слоті 20.00-21.00 і мала рейтинг 9,19%, частку 19,93%.

 

 Але при цьому показники «Суперзірки» вищі за середні каналу за минулий тиждень - частка 12,52% ( «50 тис.+» -9,5%).

 

 Показники прем'єр «Міняю жінку» та «Суперзірка»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, «Суперзірка» - це українська версія голландського формату Popstars. Виробництво проекту здійснює «1+1 Production». Упродовж  трьох тижнів канал демонструватиме щоденники кастингів та майстер-класів проекту, а після цього шоу виходитиме у прямому ефірі. Перший прямий ефір - 30 березня.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22118
Читайте також
04.06.2010 17:07
Ольга Лицкевич, «Комсомольская правда в Украине»
27 189
02.06.2010 10:18
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
24 931
15.05.2010 10:09
Оксана Ситник, для «Детектор медіа»
18 581
19.04.2010 15:11
Юлия Тимофеева
, для «Детектор медіа»
24 210
05.04.2010 15:33
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
39 785
02.04.2010 17:35
Валентина Самченко, «Україна молода»
21 033
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Katrin
5135 дн. тому
Абсолютно згодна з Вікою, яка оцінила шоу Суперзірка як "отвратительное" мовою оригіналу. Я ж від себе додам, що у мене перше і остаточне враження від проекту таке, що це примітивна, штучна і зовсім не захоплююча програма. Я такої банальності і сухизни від 1+1 просто не чекала. Після "Україна має талант" - це просто неможливо дивитись. І результатом таких моїх емоцій є невдалий підбір журі ( хотіли вдарити красою (Вера) і мегапопулярністю (Потап), а вийшло просто не по - справжньому і відверто вульгарно ). Друга причина неповноцінності шоу - відсутність української мови у журі: що це за нівелювання мовними смаками українців? Виперлися на гору, так будьте ласкаві говоріть мовою цього народу! Ну хоча б хтось один з трьох міг би поступитися своїми інтересами(професор по крайній мірі міг би!). І 3, бо більше просто не хочу копирсатися у голові на предмет даного телепродукту, награність і відсутність людськості і душевності, те, що надзвичайно підкуповує у "Україна має талант"
Вика2010
5137 дн. тому
Отвратительно. Стыдно за канал. Умничать, острить, иронизировать, высказвать восторг можно и без нецензурных слов. И это образец нашей культуры? Я про жюри. Слушайте, Вера, Потап - поучитесь у СТБшных шоу! А если вы, профессор, хоть и культурно общаетесь, но седите вместе за одним столом - значит такой же. "Фу" вам всем!
tatyana_009
5156 дн. тому
Никогда не думала, что в Украине столько придурков..а еще говорят -"Певчая Страна!"...где они соловьи?...да и жури, судя по тому кто проходит, культивируют уже существующий формат...Когда уже услишу голос от которого мурашки по коже, слезы в глазах, актерскую игру, которая держит внимание и интерес, а не похабное кривляние и куринопопкиное выражение лица... и вообще "прибивает" к стулу когда слушаеш? Элки-палки.. сколько можна кормить весь многомиллионный народ задницами которые интересуют только бизнесменов в бане и малалеток, которые через год уже переростают этот формат..Превратили ее величество "подпитку душ (а иногда и разума)" Сцену в сливной унитаз для ПОПзадниц..ну просто противно...В любом селе эсть такие голоса, при слушание которых, внутри разкрываются крылья..но, блин, не формат...да возьмите ее причешыте..оденьте..и сделайте что-то хорошее для людей, (а может и творческой истории) а не для денег...Понятно, что весь этот мой монолог (с ошибками 8) в пустую..но наконец, то высказалась..P.S. По-моему чтобы что-то настоящее засветилось надо организовать госзаказ, и продюсировать таланты государству, как программу развития имиджа государства в мире (ведь спорт пока не справляется)...Спасибо за внимание тем кто дочитал до конца..8)))
прхожий
5161 дн. тому
впечетление что народ просто устал ходить на все ваши кастинги .Толи еще будет после всех фабрик танцев и тд
алексашка
5161 дн. тому
мда... всё что могу сказать. проигрывают "Фабрике" во всем. да и кто такая Вера? великая певица чтоли?
Дмитрий
5161 дн. тому
УЖАС!!! Это самое мягкое определение увиденного. Я думаю, что это уровень какого-нить Терновского местного телевидения, но никак не общенационального канала. Ощущени, что снимают в 3-х комнатной квартире, ужасный звук, плохой свет. Жюри.... кто этот кадр справа от Брежневой? Почему Потап матюкается? Про участников "талант"-шоу я вообще молчу. Правильней было бы назвать "Супердебилы" или "Супермутанты". Кошмар!
no_legend
5161 дн. тому
Вышло довольно завбавное шоу, смотрю дальше:).
Джунь
5162 дн. тому
Не обижайте моего любимого - он же режиссер в этом проекте!!!!! очень современно монтирует все и всех!
Кукузяка
5162 дн. тому
Хотела посмотреть...но на 3-й минуте поняла, что жаль своего времени...скучно и неинтересно...
Ольга
5162 дн. тому
Убогое оформление сцены, непонятные и несимпатичные рекламные ролики проекта, нецепляющее зрителей жюри (самим им, вроде, интересно). Сама подача очень скучна. А жаль.
Лена
5162 дн. тому
Очень скучно, жюри - бездарное. Украина має талант смотрится намного лучше.
Максим
5162 дн. тому
Скучное зрелище. Скучные ведущие. Не оригинально.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду