detector.media
19.03.2010 11:56
Фуксман: Контракт з 5-м каналом щодо проекту Безулик буде продовжено (+ коментар Адамчука)

Співвласник «Української медійної групи» Борис Фуксман переконаний, що угода з 5-м каналом щодо ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик» буде продовжена. Про це він сказав у коментарі ТК.

 

«Зараз ми ведемо переговори, тому що це зазвичай річні контракти, і необхідно провести багато різних узгоджень. Це досить непростий процес, в проекті задіяно багато людей, і не лише тих, що знаходяться в нашій команді», - зазначив він.

 

За його словами, суттєвих нових вимог ні з боку УМГ, виробника проекту, ні з боку 5-го каналу немає: «Але контракт був укладений на рік, і зараз дещо змінилось на ринку, тому ведуться переговори, щоб врахувати  нинішню ситуацію. Але формат лишається таким, як є. Він дуже успішний і немає жодної потреби його змінювати».

 

Також, пан Фуксман підкреслив: сьогодні до шоу Анни Безулик виявляють інтерес й інші канали: «Але право "першої ночі" має 5 канал. Поки не завершився переговорний процес, ці канали назвати не можу, але я переконаний, що Україна не залишиться без програми "Я так думаю з Анною Безулик"».

 

Нагадаємо, 18 березня сплив термін дії контракту між УМГ та 5-м каналом щодо проекту «Я так думаю з Анною Безулик». Оскільки термін дії угоди подовжено не було, то ведуча попрощалася із глядачами в ефірі, пообіцявши повідомити додатково, коли, де і як відбудеться наступна зустріч.

 

Генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук  також підтвердив інформацію про завершення  контракту та переговори  з УМГ щодо «Я так думаю з Анною Безулик»: «Переговори щодо подальшої співпраці та формування нових взаємовигідних умов продовжуються. А тому прошу не політизувати виключно господарчі взаємини юридичних структур і не навішувати нікому ярликів».

 

Окрім цього Фуксман сказав, що на сьогодні УМГ працює над новини проектами і сподівається, що цього року українські канали зможуть розрахуватися за послуги компанії, а продакшн у свою чергу запропонує якісний продукт.

 

«Ми зараз маємо пережити зміну влади, стабілізацію в країні і я сподіваюсь, що це надасть каналам більше можливості інвестувати у якісний контент, і тоді компанії, подібні до нашої, зможуть запропонувати ринку багато цікавих проектів. Зараз ми намагатимемось зберегти наших людей, ідеї і контент», - розказав Борис Фуксман.

 

Інформацію щодо особливостей форматів своїх пілотів співвласник УМГ поки що не розкриває. «Була низка ідей, які ми пропонували каналам, але, на жаль, вони з'явились у виконанні каналів або афільованих з ними компаній. Я не хочу називати конкретні випадки, але, повірте мені, що такі факти мали місце», - додав Фуксман.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY