Держкомтелерадіо хоче звільнити поліграфічну галузь від імпортної залежності

5 Березня 2010
10878
5 Березня 2010
14:31

Держкомтелерадіо хоче звільнити поліграфічну галузь від імпортної залежності

10878
Держкомтелерадіо хоче звільнити поліграфічну галузь від імпортної залежності

Колегія Держкомтелерадіо, яка відбулася 4 березня, затвердила теми прикладних наукових розробок у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності на 2010 рік, йдеться на сайті комітету.

 

За договорами з Держкомтелерадіо передбачено виконання дев'яти наукових тем, деякі з яких пов'язані з виробництвом імпортно-замінних матеріалів для поліграфічної галузі, ще дві - з розробкою державних стандартів, повідомив ТК заступник голови Василь Шевченко. «Наукові розробки пов'язані з метою створення вітчизняних поліграфічних матеріалів, врегулювання нормативно-технічної бази книговидання і преси, позбавлення її матеріально-технічної залежності від інших країн, зростання випуску якісної друкованої продукції за бюджетною програмою», - зазначив Василь Шевченко.

 

Виконавцем трьох з дев'яти тем є Книжкова палата України, ще п'яти - ВАТ «УНДІПП ім. Т. Г. Шевченка» корпоративне підприємство ДАК «Укрвидавполіграфія». Починаючи з 2010 року, в рамках цієї бюджетної програми планується також проведення наукових робіт у сфері телебачення та радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10878
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду