Держкомтелерадіо нагородив газети «День», «Привет, ребята» та програму Першого «Книга.ua»

3 Березня 2010
14143
3 Березня 2010
11:36

Держкомтелерадіо нагородив газети «День», «Привет, ребята» та програму Першого «Книга.ua»

14143
Держкомтелерадіо нагородив газети «День», «Привет, ребята» та програму Першого «Книга.ua»

Держкомтелерадіо відзначило нагородами низку вітчизняних ЗМІ за популяризацію української книги. Зокрема відповідно до рішення журі конкурсу «Краща презентація української книги в ЗМІ» нагороджено всеукраїнський журнал «Барвінок» за серію публікацій «2009-й рік - рік читання з "Барвінком"», Полтавську ОДТРК «Лтава» за цикл програм «Бібліофіл», Всесвітню служба «УТР» за цикл програм, присвячених Олександру Довженку.

 

Також почесні грамоти отримали: колектив газети «День» за серію рецензій на книги відомих письменників, колектив Криворізького міського об'єднання телебачення і радіомовлення за радіопрограму «Книжковий вимір», НТКУ за програму «Книга.ua».

 

Крім того були нагороджені кращі друковані видання для дітей та юнацтва 2009 року: журнал «Котя» (м. Київ), журнал «Індиго» (м. Сімферополь), газета «Привет, ребята» (м. Маріуполь), журнал «Веселые идейки» (м. Київ).

 

Нагороди були вручені під час щорічної звітної колегії Держкомтелерадіо 2 березня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду