Держкомтелерадіо підписав план заходів з Білоруссю

11 Лютого 2010
14591
11 Лютого 2010
11:02

Держкомтелерадіо підписав план заходів з Білоруссю

14591
Держкомтелерадіо підписав план заходів з Білоруссю

10 лютого під час XVIІ Мінської міжнародної книжкової виставки-ярмарку «Книги Білорусі-2010» відбулося урочисте підписання плану заходів на 2010 рік, яким передбачається виконання Державним комітетом телебачення та радіомовлення України та Міністерством інформації Республіки Білорусь конкретних завдань, що стосуються подальшого розвитку видавничо-інформаційної сфери обох країн, повідомляє сайт Держкомтелерадіо. Реалізація зазначеного плану здійснюватиметься в рамках раніше підписаної угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі інформації.

 

В. о. голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко відзначив ефективність білоруської книжкової виставки. На його думку, саме тут укладаються вигідні та цікаві контракти, підписуються договори про співробітництво між письменниками і видавцями різних країн, проводяться консультації щодо актуальних та суперсучасних книжкових проектів.

 

Презентація національної експозиції «Книги України» на XVIІ Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Книги Білорусі-2010» розпочнеться 11 лютого.

 

За повідомленням організаторів ярмарку, участь у нинішньому форумі беруть 619 експонентів з 26 країн - Росії, України, Молдови, Польщі, Ізраїлю, США, Швейцарії, Сербії та інших. Вперше почесним гостем виступає Франція.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду