Держслужбовцям Тетяні Лебедєвій, Ігорю Курусу та Андрію Мірошниченко підвищено ранг

23 Липня 2007
45195
23 Липня 2007
15:44

Держслужбовцям Тетяні Лебедєвій, Ігорю Курусу та Андрію Мірошниченко підвищено ранг

45195
Держслужбовцям Тетяні  Лебедєвій, Ігорю Курусу та Андрію Мірошниченко підвищено ранг

Президент України Віктор Ющенко 20 липня 2007 року підписав указ про присвоєння рангів державних службовців, яким, відповідно до статті 26 Закону України «Про державну службу», глава держави постановив присвоїти перший ранг державного службовця члену  Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Тетяні Лебедєвій та другий ранг членам Нацради Ігорю Курусу та Андрію Мірошниченку.

«ТК» вітає членів Нацради і бажає успіхів та професійних досягнень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
45195
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду