Член Нацради Оксана Головатенко стала чиновницею третього рангу

21 Січня 2010
33673
21 Січня 2010
16:59

Член Нацради Оксана Головатенко стала чиновницею третього рангу

33673
Член Нацради Оксана Головатенко стала чиновницею третього рангу

20 січня президент Віктор Ющенко присвоїв третій ранг державного службовця Головатенко Оксані Анатоліївні - членові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

 

Нагадаємо, що Оксана Головатенко була призначена членом Нацради президентським указом від 24 листопада 2009, коли Віктор Ющенко звільнив Владислава Лясовського. До цього пані Головатенко очолювала компанію «Хайлайн медіа», яка займається продажем спонсорства на каналах групи «Інтер».

 

З членів Національної ради на першому ранзі державної служби перебувають Тетяна Лебедєва, Юрій Плаксюк, Ігор Курус, Андрій Мирошніченко, на другому - Тетяна Мокріді. У Владислава Лясовського також був другий ранг.

 

Відповідно до ст. 26 закону «Про державну службу» існує 15 рангів державних службовців. Найвищим є перший ранг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33673
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вепря
5209 дн. тому
а шевченко? кажется у него 1 ранг еще с 98-го года
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду