detector.media
22.02.2010 16:21
Справу щодо побиття фотокора УНІАН передають до суду

Справу фотокореспондента УНІАН Віталія Данильченка, який постраждав під час фотографування рейдерского захоплення новокаховского заводу «Таврія», готують до передачі до суду. Справу порушено за двома статтями Кримінального кодексу України - ст.171 (Перешкоджання професійній діяльності журналіста) і ст.125 (хуліганство). Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН .

 

«Мене сьогодні ознайомили зі справою, я її підписав. Тепер справу покажуть обвинуваченому і передадуть до суду», - розповів Віталій Данильченко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку вересня 2009 року пан Данильченко отримав тілесні ушкодження під час ведення фотозйомки на коньячному заводі «Таврія» у Новій Каховці. Після цього він потрапив до лікарні за діагнозом струс мозку. Наслідком нападу стали рани на голові та численні гематоми в районі ділянки хребта. Фотокамера марки Nikon - у неробочому стані.

 

18 вересня за фактом побиття фотокорреспондента УНІАН Віталія Данильченка у Новій Каховці порушили кримінальну справу за статтею 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY