Висунутий НТКУ на «Євробачення» Василь Лазарович в останній момент передумав іти до Шустера

16 Січня 2010
13200
16 Січня 2010
01:37

Висунутий НТКУ на «Євробачення» Василь Лазарович в останній момент передумав іти до Шустера

13200
Висунутий НТКУ на «Євробачення» Василь Лазарович в останній момент передумав іти до Шустера

Висунутий 29 грудня Національною телекомпанією України учасник «Євробачення - 2010» від України співак Василь Лазарович передумав приходити у «Шустер live». Про це повідомив в ефірі Савік Шустер.

 

На початку другої частини програми «Шустер live» 15 січня, присвяченої темі «Євробачення» (розпочалася опівночі після завершення першої частини за участю Віктора Ющенка), телеведучий сказав, що в студії чекають Василя Лазаровича, який має заспівати наживо. Однак через декілька хвилин обговорення теми Савік повідомив, що Лазарович їхав, але передумав. «Савік Шустер студія» отримала пояснення від його прес-секретаря: «Переможців не судять!». Відтак, спів Лазаровича в «Шустер live» показали в запису від 22 травня 2009 року.

 

Тим часом продюсер Олена Мозгова (екс-керівниця музичного підрозділу НТКУ) висловила думку, що проблема полягає в тому, що НТКУ не є суспільним мовником. «Ми ні на крок не наблизилися до суспільного телебачення. Тому президент телекомпанії поводить себе так, ніби це його власність. От захотілося йому відправити свого друга на "Євробачення". Але НТКУ існує за гроші платників податків, тому не спитати в людей, що вони думають про учасника, - неправильно», - сказала вона.

 

Перший представник України на «Євробаченні» співак Олександр Пономарьов звернув увагу гостей і Савіка Шустера на те, що НТКУ мала право самостійно висунути учасника, оскільки це прописано в правилах конкурсу. А директор ТВО музичних програм НТКУ Олена Загороднюк пояснила, що компанія висунула учасника й оголосила конкурс пісні, з якою він згодом поїде на змагання.

 

Загалом в обговоренні взяли участь телепродюсери Олена Загороднюк і Ірина Лисенко, співаки Віталій Козловський (двічі співав), Руслана (співала), Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Наталя Валевська (співала), переможниця «Фабрики зірок» Еріка, музичні продюсери Едуард Клім, Дмитро Клімашенко, Олена Мозгова, Володимир Бебешко, Сергій Перлан, Алан Бадоєв і композитор Олександр Злотник. Запрошеного президента НТКУ Василя Ілащука не було.

 

Також у програмі було пряме включення з музичного клубу Route 66, де байкер Сильвестр і продавець-консультант Олександр висловлювали свою думку щодо музичного конкурсу. Обіцяного другого включення з клубу «Па-ті-па» не відбулося. Савік Шустер повідомив, що телеміст був здійснений завдяки новітній інтернет-технології, яка дасть змогу в ніч виборів, 17 січня, забезпечити 18 одночасних прямих включень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13200
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 617
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 749
18.01.2010 10:19
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
24 540
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Активистка
5368 дн. тому
Скажите пожалуйста.а кто знал Тинку Кароль до Новой волны?Дайте человеку себя показать,притом достойно!На нашей эстраде если не голубой так мажор какой нибудь,а Вася нормальный мужик!Удачи Вася привези попеду ,чтобы все заткнулись!
Знающий
5369 дн. тому
А почему Савик не говорит, что его горе-редакторы-режиссёры хотели, чтобы Лазарович по приезду одел маску мистера Х и просидел в ней программу? Он что, клоун? Ну, и что, что Лазаровича никто не знает? Путина тоже никто не знал... А вот у Иры Лысенко вообще звезда загорелась... За первые 2 неудачные фабрики, стоимостью более 5 миллионов долларов, давно уволить пора... А в третьей фабрике в спонсорах 2 водочных бренда были - В ПОДРОС А вы говорит Лазарович...
1
5369 дн. тому
На неоднократную просьбу назвать тех,кто голосовал за выдвижение Лазаровича,Загороднюк иезуитски уходила от ответа.Почему из этого надо делать тайну Мальчиша-Кибальчиша?Что,совсем худо с худсоветом? Или круг поделивших бабло очень узок?
Поціновувач
5369 дн. тому
Вася Ілащук тихенько взяв хабара зі спонсорів Лазаровича і сховався за спідницю своєї підлеглої пані Загороднюк, та й не прийшов на ефір до Шустера ... Не по-мужськи, Вася, негарно "командирові першої кнопки" бути таким Боягузом !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду